W
Wikiriki
Gość
Naprawdę to dałaś mi powera do ćwiczeń z małą bo już myślałam że to bezsensu...
A ja spacerówkę mam u teśćiowej a drugą chciałam kupić do siebie ale narazie woże wózku głębokim(gondole wyjelam już dawno) niby mogę przerobić na spacerówkę ale ciężko się prowadzi i wolę jakąś typową spacerówkę którą dobrze się bedzie prowadzilo
A ja spacerówkę mam u teśćiowej a drugą chciałam kupić do siebie ale narazie woże wózku głębokim(gondole wyjelam już dawno) niby mogę przerobić na spacerówkę ale ciężko się prowadzi i wolę jakąś typową spacerówkę którą dobrze się bedzie prowadzilo

. Do grudnia będę faktycznie wyglądać jak wieloryb
Najgorzej że leków nie dostał, bo jest przeziębiony. Ale chodzi o to, że przez ten sen cyckał chyba ze 4 razy aż wreszcie o 3 rano obudził się jaśnie hrabia z uśmiechem na twarzy i zaczął se gadać
Wzięłam go do siebie do łóżka, leżał obok mnie i gadał. A najśmieszniejsze, że jak na niego patrzyłam to tylko się uśmiechał a jak przymykałam oczy to słyszę "a gu", "a bu", "wu" itp.
Jak otwierałam oczy to się we mnie wpatrywał i znów uśmieszek. No ale pogadał tak z pół godzinki, dałam cyca i zasnął. Pobudka była o 7 ale w międzyczasie cyc chyba ze 4 razy
Teraz zalicza pierwszą drzemkę a ja zmykam szykować się do pracy. Miłego dnia.