reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Witam
katrina , Avo
Co do terminow porodu to
- njabardziej dokladny termin jest podczas pierwszego USG w pierwszym trymestrze granica bledu to +\- 7 dni
- termin porodu z USG miedzy 14-20 tyg to blad +\- 10 dni
- termin porodu z USG miedzy 20-36tyg to blad +\- 14 dni
- kazdy termin po tym czsie to juz +\- 21 dni
Najmniej precyzyjna metoda obliczania terminu porodu to na podtawie ostatniej miesiaczki.:tak:

Matko to ja w takim razie do 7 lipca nawet moge czekac??????????????????????????

reklama
Aylin właśnie tak samo jak Ciebie mnie boli przy chodzeniu i ciężko mi wstać a jak się tam dotykam to mam takie zdrętwiałe, wczoraj jak gin mnie lekko ucisnął na tą kość to myślałam że zemdleje !!! Powinnaś o tym powiedzieć bo to jest dość niebiespieczne przy porodzie sn, ja właśnie wczoraj przed wizytą sobie poczytałam o tym i dlatego mu powiedziałam bo ogólnie to myślałam że to ma tak boleć a się okazuje że tak ma ale nie tak bardzo, w każdym bądź razie nie powinnien ten ból sprawiać trudności w chodzeniu a ja na prawą nogę nie mogę stanąć

No ja własnie myślałam ze tak ma boleć bo miednica się rozchodzi. Z tym że dziwiło mnie iż tylko w tym jednym miejscu mnie tak boli. A teraz to na pewno mu powiem. W srode mam wizyte - i nic nie zapowiada abym nie miała sie na niej stawic.

Blond- to sie juz "w praniu" okaze czy sie sprawdzi czy nie... Babciny sposob liczenia wg OM sie nie sprawdzil wiec moze USG bedzie ok, co do wagi i cm to nie mam pojecia, polozna mowi, ze duza nie bedzie taki sredniaczek 3kg wiec trzymam ja za slowa :-) ale w razie czego spakowalam i mniejsze i wieksze spioszki :tak:
AVO- a Twoje uderzenia goraca to kiedy wystepuja?

reklama
Do góry