reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
myślałam że coś się będzie działo a tak przynudzają że aż nie chce mi się siedzieć..
idę myju myju i skończę już w łóżku oglądać.. o ile wcześniej nie zasnę.

No i wygrał Dawid:) :)

Kurka nie zagladam do Was bo zawsze mi smaka czyms zrobicie!!!!! Teraz z tym "kakałkiem";)
Jak tak dalej pójdzie to bede brzuch na taczkach woziła!!!!

Witajcie,mnie jakoś nie ciągnie do oglądania muzycznych programów ,raczej oglądamy wieczorkiem -Domo,kuchnię.
Teraz smaruję siniaki na nogach ,bo moje dziecię uczyło się jazdy na rolkach[ja uczyłam starszą ,R. młodszą]i jestem poobijana przez rolki,ale sukces osiągnięty Majka umie już na nich stać:-).
W południe byliśmy w Euro parku -przereklamowany ,brak połowy atrakcji z reklamy [dobrze ,że bilety były wygrane ,bo nie wart by był zapłaconej kasy].
Mieliśmy jeszcze obierać nasze truskawy ,ale tak wypompowani uznaliśmy ,że zrobimy to dziś.
Miłej niedzieli

witam niedzielnie nawet nie próbuje nadrobić bo i tak nie zdołam dziś bo mój m gorszy od Wiki ciągle czegoś chce.....

buziaczki dla wszystkich miłej niedzieli

oj to ja mam super.. kiedy się obudziłamm zostałam zawołana na śniadanko i zaraz myk wróciłam do łóżeczka i sobie poleguję.
moje chłopaki się rządzą sami,
Mała wczoraj wieczorem tak dawała czadu że lażałam i się sama do siebie śmiałam...
Miłego truskawkowego dzionka.

Sandy daj linka tego europarku..

hej

sorry ze tylko o sobie i nie nadrobie Waszych postow ale nie mam weny. Strasznie smutno nam sie dzis dzien zaczal

dzis mamy rocznice ślubu i nie myslalam ze tak sie wlasnie zacznie ten dzien a niestety zaraz po 8 zadzwonil R brat ze zmarla ich babcia :-(

takze dzis smutny zamiast radosny dzien bo jak zwykle po obiedzie pojecdziemy do tesciowow i nie bedzie jak zwykle, czyli pogaduchy przy kawie tylko smutne wspomnienia

dobrze ze chociaz wczoraj byo super, caly dziec poza domem
pojechalismy na festyn do R pracy o 10 rano, i do 15 bylismy. Bylo bardzo zimno bo przeokropnie wial wiatr ale na szczescie nie padalo. Kube musialam ubrac w 3 dlugie rekawy a na koniec jeszcze i tak mu moja bluze na wierzch zalozylam. Dobrze ze wzielam dodatkową do auta
Mam nadzieje ze sie nie pochorujemy

Kuba przeszczesliwy, ogladal samoloty, pojazdy wojskowe, czolg i motory policyjne.
Atrakcją byly loty aktulanego mistrza Polski w akrobacjach samolotowych ktory jest nasztm kolega wiec Kuba jako jedyny mogl usiasc za sterami tego samolotu juz pokazie bo samolot bylchowany do hangaru w ktorym na MIGach pracuje moj R . O. Takze pelnia szczescia.
Do MIG nie wsiadl bo sie bal, jednak to wysoki samolot i wejsc trzeba po dosc sporej drabince ale za to moj szwagier i dzieciaki mojej sis wsiadly.

Potem pjechalismy jezcze do mojej sis do domu (ona nie byla bo Daniel po zdjęciu gipsu bardzo cierpi, nie da sie dotknac i moja mam bala sie sama z nim zostac) na ciepla herbatke.
I od herbatki wyszlismy po 21 czyli juz po kolacji.
Kuba tak sie wyszalalm na tym lotnisku i powietrza nalykal ze u mojej siostry siedzial kolo jej dwoch synow jak grali na kompie i sie patrzyl i chlopaki nawet nie zauwazyli ze on sie polozyl glowe na siedzisku krzesla i zasnal. Bidulek tyle atrakcji go zmoglo.

ale mial chlopak radosc i dwoch synow mojej sis tez.

to tyle ode mnie, wybaczcie ale nie mam weny na pisanie

Witam niedzielnie :-) widzę, że sobota w miarę udana u każdej. Pogoda średnia była to może i dlatego niektórych dopadła senność, ja też tak czasami mam.

Też wczoraj "oglądałam" xfactora, ale Olek z moim mężem tak się wydurniali w tym czasie, że żadnego występu w spokoju nie obejrzałam. Teraz też chłopaki wzięli się za nowe gry :-) Zabawa dla całej rodziny hehe, ja wczoraj siedziałam z Olim równo :-)

Sandy, dobrze, że chociaż cel osiągnięty, a siniaki mam nadzieję szybko znikną :-)

I również trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i egzaminujące. Mnie też niedługo czeka ostatni, no i obrona. A już tak się rozleniwiłam, że absolutnie nie mam weny do nauki, jeszcze ze skurczonym mózgiem hehe ;-)

Jutrzenka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i jednocześnie przykro mi, że w tak smutnej atmosferze. Dobrze, że wczoraj trochę to nadrobiliście i spędziliście aktywnie czas. Dla Kuby na pewno była to wielka frajda :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry