ja wczoraj wypiłam Lecha Free i też nic tylko mała zaczęła fikaćA wiecie co tak ostatnio gadałyście o tych gazowanych napojach że ja wczoraj wypiłam prawie 2 litry coli !!!!!!!!!!!! gdzie nie pijam takich napoji :-(, akcji porodowej to nie ruszyło tak samo jak sex na mnie nie działa !!!!!!!!!!!
reklama

kifsi
Fanka BB :)
Młodak- kciukaski za zdrowie malucha i dla ciebie &&&&&& trzymaj się na pewno będzie dobrze, nie ma innej opcji
MsMikey- mam ten sam problem, jak tu grzecznie oświadczyć,że nie chce odwiedzin w szpitalu i co najmniej tydzień po :-) najgorsze jest to,że zarówno znajomi i rodzina znają moje zdanie na ten temat a i tak wszyscy zapowiadają ,że odwiedzą w szpitalu :-(chyba jedyne wyjście to poinformować ich o narodzinach młodego tydzień po i powiedzieć,że nie miałam głowy do wysyłania info
:-) najgorsze jest to,że zarówno znajomi i rodzina znają moje zdanie na ten temat a i tak wszyscy zapowiadają ,że odwiedzą w szpitalu :-(chyba jedyne wyjście to poinformować ich o narodzinach młodego tydzień po i powiedzieć,że nie miałam głowy do wysyłania info 
 pewnie się obrażą, ale cóż  :-) tylko jak męża do tego przekonać ??
Bąblik- kop w tyłek też ode mnie , może podziała również na mnie bo jak na razie to z pilotem leże przed tv :-)

MsMikey- mam ten sam problem, jak tu grzecznie oświadczyć,że nie chce odwiedzin w szpitalu i co najmniej tydzień po
 :-) najgorsze jest to,że zarówno znajomi i rodzina znają moje zdanie na ten temat a i tak wszyscy zapowiadają ,że odwiedzą w szpitalu :-(chyba jedyne wyjście to poinformować ich o narodzinach młodego tydzień po i powiedzieć,że nie miałam głowy do wysyłania info
 pewnie się obrażą, ale cóż  :-) tylko jak męża do tego przekonać ??Bąblik- kop w tyłek też ode mnie , może podziała również na mnie bo jak na razie to z pilotem leże przed tv :-)
december
alijenka, esperanza, kifisi - wszystkie mamy po 39 tygodni na suwakach  ciekawa jestem która pierwsza się posypie
 ciekawa jestem która pierwsza się posypie  

już mi trochę lepiej po tym zatruciu. Mój D gdzieś się naczytał o tym, że ciało kobiety się czyści przed porodem i każde rewolucje żołądkowe traktuje jak preludium do rozwiązania :>
Iwon - ale niespodzianka z tym baby shower zazdraszczam
 zazdraszczam 
Kamila - dużo zdrówka!
Bąblik - jeśli Ci się nie chce, to znaczy, że masz się położyć i pachnieć

już mi trochę lepiej po tym zatruciu. Mój D gdzieś się naczytał o tym, że ciało kobiety się czyści przed porodem i każde rewolucje żołądkowe traktuje jak preludium do rozwiązania :>
Iwon - ale niespodzianka z tym baby shower
Kamila - dużo zdrówka!
kifsi
alijenka, esperanza, kifisi - wszystkie mamy po 39 tygodni na suwakachciekawa jestem która pierwsza się posypie

Iwon - ale niespodzianka z tym baby showerzazdraszczam
Kamila - dużo zdrówka!
może jak jedna zacznie to reszta poleci hurtowo :-)
dobra koniec lenistwa idę coś zrobić

A wiecie co tak ostatnio gadałyście o tych gazowanych napojach że ja wczoraj wypiłam prawie 2 litry coli !!!!!!!!!!!! gdzie nie pijam takich napoji :-(, akcji porodowej to nie ruszyło tak samo jak sex na mnie nie działa !!!!!!!!!!!
Ja też, ja też! Taką miałam ochotę, że szklankę za szklanką piłam! Szok!

My właśnie wróciliśmy z zakupów rzeczy do nowego mieszkania. Mój Małżonek skorzystał z okazji, że byliśmy w Selgrosie i zakupił Jack'a Daniels'a - co to by mieć na opijanie Małego! Ciekawe kiedy będzie mógł otworzyć tę pyszność!!!
Ja sobie odpocznę z godzinę i zabieram się za obiad - potrawa Węgierska dziś! Mniamiii :-) tylko roboty dużo - no ale co zrobić - mam ochotę i już :-)
Kamila zdrówka Bidulo!
Ruda pełna zazdrość o spacery z Maluszkiem! Jej ile ja bym dała by już mojego syna poznać!
Witam,
ale mam podły nastrój dzisiaj
 i lenia na maxa
 i lenia na maxa
najchetniej bym w łóżku lezala i tak też robię ale trzeba wstac, mąż z Mlodym się bawią a ja jestem zła, tylko sama nie wiem o co
 a ja jestem zła, tylko sama nie wiem o co
mlodak zdrówka dla synka bedzie dobrze
 bedzie dobrze
Iwon super niespodziankę zafundowały Ci koleżanki
Też chyba potrzebuje porządnego kopa

ale mam podły nastrój dzisiaj

i lenia na maxa
 i lenia na maxa
najchetniej bym w łóżku lezala i tak też robię ale trzeba wstac, mąż z Mlodym się bawią
mlodak zdrówka dla synka
 bedzie dobrze
 bedzie dobrzeIwon super niespodziankę zafundowały Ci koleżanki

Też chyba potrzebuje porządnego kopa

alijenka, esperanza, kifisi - wszystkie mamy po 39 tygodni na suwakachciekawa jestem która pierwsza się posypie

To może ustalmy sobie jakiś wspólny termin?:-)Ja proponuję poniedziałek. Tydzień mi się nie chce czekać - kolana mi juz odpadają
december
To może ustalmy sobie jakiś wspólny termin?:-)Ja proponuję poniedziałek. Tydzień mi się nie chce czekać - kolana mi juz odpadają
Poniedziałek może być - łóżeczko przyjeżdża, D zdąży złożyć :>
Poza tym wiązadła w pachwinach chętnie sobie sama wytnę tak mnie napierdzielają przy chodzeniu, toczę się jak kaczka. A po jednym obejściu Tesco nogi wymagają 24h rekonwalescencji :>
Sunshine6
Witam i gratuluje nowym mamusia  

Aylin- to Ty juz? Gratki
Przepraszam, poczytalam ale nie pamietam co u ktorej, glowa mi dzis peka i nie moge sie skupic na niczym, od wczoraj jest mi niedobrze :-( Myslalam, ze i mi sie uda wczoraj urodzic, w miare regularne skurcze ale poszlam spac i rano jak nowo narodzona.

Aylin- to Ty juz? Gratki
Przepraszam, poczytalam ale nie pamietam co u ktorej, glowa mi dzis peka i nie moge sie skupic na niczym, od wczoraj jest mi niedobrze :-( Myslalam, ze i mi sie uda wczoraj urodzic, w miare regularne skurcze ale poszlam spac i rano jak nowo narodzona.

reklama

tialana
Witam sobotnio
Ruda1979 brawo dla synka że tak pięknie przybiera :-)
Muńka dobrze że spojrzałaś na cc z innej strony, gdybyś się stresowała to i maleństwo an pewno by to czuło a tka może będziesz spokojniejsza, wszystko będzie dobrze
Sunshine6 a w aptece o olej pytałaś? Mi on nie pomógł ale może ciebie podziała
Iwon cudowną niespodziankę ci koleżanki zafundowały
klusiaM nie zdążyłam zanim pojechałaś do szpitala ale trzymam mocno kciuki za was i jestem ciekawa jak u was?
KamilaLublin zdrówka życzę, a rozpakowane dziewczyny tez zaglądają do nas widocznie mają mniej czasu
alijenka ja nie wierze już w żadne wywoływacze porodu ale tobie życzę żeby coś zadziałało
 ale tobie życzę żeby coś zadziałało 
Sunshine6 jak twoje samopoczucie? Ja już mam dosyć tego czekania
Chyba mi już psychika wysiada przy tym czekaniu, ciągle chodzę poirytowana, i w dodatku poza rozstępami których dotychczas na brzuchu nie było, a po 40 tygodniu wyszły, chyba mam przepuklinę nad pępkiem :-(

Ruda1979 brawo dla synka że tak pięknie przybiera :-)
Muńka dobrze że spojrzałaś na cc z innej strony, gdybyś się stresowała to i maleństwo an pewno by to czuło a tka może będziesz spokojniejsza, wszystko będzie dobrze

Sunshine6 a w aptece o olej pytałaś? Mi on nie pomógł ale może ciebie podziała
Iwon cudowną niespodziankę ci koleżanki zafundowały

klusiaM nie zdążyłam zanim pojechałaś do szpitala ale trzymam mocno kciuki za was i jestem ciekawa jak u was?
KamilaLublin zdrówka życzę, a rozpakowane dziewczyny tez zaglądają do nas widocznie mają mniej czasu
alijenka ja nie wierze już w żadne wywoływacze porodu
 ale tobie życzę żeby coś zadziałało
 ale tobie życzę żeby coś zadziałało Sunshine6 jak twoje samopoczucie? Ja już mam dosyć tego czekania

Chyba mi już psychika wysiada przy tym czekaniu, ciągle chodzę poirytowana, i w dodatku poza rozstępami których dotychczas na brzuchu nie było, a po 40 tygodniu wyszły, chyba mam przepuklinę nad pępkiem :-(

Ostatnia edycja: