reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzień dobry babeczki :)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oczywiście za dzisiejszą wizytę- jak będziesz widziała groszka pomachaj mu proszę ode mnie :)co do wczorajszego mecz - klapa jak zwykle :baffled:
Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam ..... - BIONDA -WSZYSTKIEGO :-DNAJLEPSZEGO :)

reklama
witajcie!!bzzzz jaka klapa co do meczu????????!!!kobito:-)!!!remis -nie jest zły!!!!!świadczy to o tym,ze nadal amy szanse!!!!!!!!! w sobote musmy wtgrac z czechami j gedzie git!!!!:-)Dziewczyny,czytam o klinikch leczenia niepłodności wr wrocławiu,za tydzien jedziemy do jednej zrobic badanie żołnierzykó mojego lubego!!I tak jak wczoraj pisałam,zastanawiam się czy w lipcu jechac do Warszawy?????czy zostac tutaj i sie leczyc??dr.wspominała ostatnio o klincce INVIMED takiej co jest we warszawie,we wrocławiu jest taka sama(własnie tam jedziemy zrobic badanie nasienia)i jak dzis siadłam rano na neta i zaczęłam wertować to na jednej stronce było napisane,ze ta wrocławska klinika jest filia tej co jest we Warszawie!!!!szukam opini o lekarzach,czytam itd(o tej co jest we wrocławiu)no tylko z tymi opiniami różnie jest wiecie same:zawstydzona/y:,ale o jednym doktorze,szczególnie dobrze piszą pacjentki.......no może z małymi wyjatkami,ale dobtych opini ma bardzo dużo...

cześć Dziewczynki,
Kok.o - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bionda - najlepszego!

Ani@k - wiesz, osłabienie sprzyja zagnieżdżaniu, więc działaj Kochana, działaj

u nas dziś leje strasznie od rana, więc domowe przedszkole z Cudem przymusowo mamy, wczoraj łaziliśmy po kałużach, wyglądał jak błotny człek, ale przeszczęśliwy. aaa Ani@k - wycałowałam rzecz jasna od Ciotki

Hejka,

bionda - Ty wiesz ;-):happy::happy::happy:

kok.o - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bzzz-
ziółka masz dobre, teraz do wszystko do jednego gara i co wieczór przed snem zaparzasz sobie 1 łyżeczkę na szklankę i pijesz :-) Jak najbardziej może to też pić M , na forach eMowych było, że facetów też pobudzają :-D ja piłam razem ze swoim, zafasolowaliśmy po 3 miesiącach , na zdrówko !!:happy:

Ani@k -my wczoraj tylko u gina byliśmy, więc tylko zapas antybiotyku mi dał, szyjkę sobie obejrzał i była ładna ;-) Aaaa i zaczęliśmy rozmawiać o porodzie, ja miałam mieć cięcie z powodu wady serca a on stwierdził, że wystarczy już mój wiek, poprzednie cięcie (blizna na usg jest opisana jako niepokojąco cienka) i tokso :tak: Ja jednak wolę mieć kartkę od kardiologa, jeszcze trafię do innego szpitala na jakiegoś pasjonata porodów naturalnych i dopiero będzie wesoło ;-)

No a potem był mecz i ja wierzyłam w nich i proszę, potrafią ? :-) Teraz tylko Czesi a potem zagramy z najlepszą drużyną z 'grupy śmierci' :-D
Miłego dnia !!!

masz rację Muma,nasi piłkarze tez potrafia jak chcą:):):):):-)Muma jakie to ziółka piłaś(i pijecie)???????to cos na płodność???czy szybsza zafasolkowanie??

cześć babeczki ....pewno wszystkie przed TV
kupiłam zioła - będe pija :) tonący brzytwy sie chwyta ! Co prawda parcia nie mam ... ale jak czegoś nie będę robiła to się wściekną a i tak mnie nerwa dyga .... znalazłam takie proporcje
lebiodka { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.

rozumiem że to sie wszystko razem miesza i pije .... szkoda ze tutaj teraz nie zajrzy dr muma .... może poczekam z tym mieszaniem do jutra ?
:angry: tak ogląda mecz mój M. - dobrze że nie robi tego częściej !!!!

Ale ja przeczytałam że to trzeba od 1dc ... czy poczekać do następnego cyklu, czy zacząć już? No i czy w ogóle pić ... w sumie ta chyba mam owulki ... już sama nie wiem .... Doradźcie cośc kobity :)

Hej, tu znajdziesz dalsze informacje
Zioła na niepłodność - Mamopedia

a co tych ziółek,to je kupujezie w saszetkach??tak jak cherbatkę?czy jak?!:zawstydzona/y:a w patece je kupiłyście??czy w sklepach zielarskich...
Mama mi kupila w paczuszkach w sklepie zielarskim w saszetkach. Nie wyszlo drogo , jakies 25 zl i starczy na b.dlugo. Sama sobie to wymieszalam w ogromnej misce, bo duzo tego. Napar jest ok, nawet nie za bardzo gorzki.
Wiem, ze gotowe sa na allegro, ale nie chcialam ryzykowac

reklama
Do góry