reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Holandia

Dziekuje wam bardzo :tak:
Iskierka tak wiem, ze kazde dziecko robi rozne rzeczy w swoim czasie:tak: dlatego napisalam, ze nie wiem czy w pore, za wczesnie czy za pozno, ale Tomek zrobil to wlasnie teraz :-D i ja nawet juz od dawna nie zostawiam go samego na sofie czy lozku, jak musze wyjsc z pokoju czy salonu to zawsze wkladam go do lozeczka/boxu. balabym sie tak malucha zostawic, jakby spadl to bym sobie nie wybaczyla :no:

reklama
No i Michas wstal pól godz temu:baffled:

Ania ekstra pokoik:tak::tak:
Iskierka pani przychodzi przewaznie 7 dni ,a godziny to sobie sama z nia ustalasz:tak:

A do mnie na "kontrole" :-D przychodzi we srode pani kraamzorg:tak:Ja wstepnie sobie ustalilam 3 godz ale to sie zobaczy..

u mnie nie byla, ma szczescie :-D jak spisywala kontrakt, to tylko spytala czy mam wanienke na stelazu:-D no chyba nie bede kapala dziecka na stolku czy stole haha:happy2: powiedzialam ze mam i powiedziala ze nie bedzie zagladac :sorry2:

karola82 u mnie była juz w 24 tc bo cos tam sie pomylili i tak szybko ja wysłali wiec spisałysmy kontrakt , i wszystkie te potrzebne rzeczy, zapytała tylko czy mam wanienke , termometr i kruik i tyle :) posiedziała godzinke :)

haha no nie w garnku bede kapla mala :-D:-D a termometru musze poszukac ,jakby potrzebowala dowodów:-D

juz mam 4 pieluszki flanelowe poprasowane ,sukces

reklama
Do góry