reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej

Carla Sunshine gkvip &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mamina ty to może wrócisz niebawem na porodówkę :yes:

Asik trzymam kciuki, żeby i ciebie fala porodów z wysp złapała ;-)

Doświadczone mamy czy zwiększona ilośc gazów i baków to też jakis symptom :dry: przed porodem ...coś zasłyszałam a ile prawdy w tym Mnie męczy od rana 2 i tylko poprukuje.:-)

widzę, że ty masz tak samo jak ja - we wszystkim szukasz objawów porodu :-D:-D też mam strasznie częste gazy od wczoraj i też mam nadzieję, że to tak przed rychłym porodem ;-):-D

Viola fajnie że już jesteście w domku i wsio OK :-)

Witam
udalo mi sie zasnac okolo 6tej ale o 8ej apiac od nowa bole I do tego ekipa remontowa. Bole nie as silne ale upierdliwe:wściekła/y:. Takze jeszcze tu z wami w dwupaku posiedze:-D. Jakos mam przeczucie ze to nie to:-( wiec Iwon zostaje z toba:tak:!

December tez bym na IP pojechala :tak:

Sunshine I Carla - oby szybciutko wam poszlo:tak:

Ja jeszcze też zostałam i czekam... wczorajszy dziki seks za bardzo nie pomógł. Pomyśleć, że 5 tygodni temu miałam takie skurcze, że leżeć kazali i bali się, że zaczynam rodzić a teraz NIC!

Ile nas jeszcze zostało??

Witajcie:)

Klusia, ja Ciebie szukałam w szpitalu) - ja 10 wyszłam:) chciałam nawet iśc na porodówkę jak rodziłas i spytac jak CI idzie, ale stwierdziałam, ze nie wypada.

Moja mała ciągle żółta:( i oczko jej ropieje:( czy ktoś jeszcze walczy z podobnymi przypadłościami?

a jak wasza waga? Ja jestem dokładnie 7 dni po cc i 9, 5 kilo do tyłu, ale waga dzisiaj pokazła tyle co wczoraj więc się boję ,że tak zostanie:(

Kurcze a ja jeszcze od porodu na wage nie weszłam :szok: Nie mam w domu a sama jestem ciekawa.

Ja niestety na niedobór mleka cierpie :-( Chciałam karmić cyckiem przez min 4 miesiace, a tu po 8 dniach mam prawie sucho :dry: Małego dokarmiamy a własciwie to już karmimy enfamilem, a tak na jedno posiedzenie po 90ml je:sorry: a tych posiedzen sporo ma:-) Mały głodomór.
Ja to uzbieram przez całą noc tyle mleka, zeby mu na rano dać a i tak po opróżnieniu obu mleka się dopomina :dry: Szkoda, ale co poradzić..

Za to wczoraj byłam na ściągnięciu szwów i dzisiaj czuje się jak nowonarodzona :-D

Avo oczka przemywaj solą fizjologiczną kilka razy dziennie i powinno być ok, to normalne że u noworodków oczka ropieją chociaż nie u każdego oczywiście ale tym się nie przejmuj.
A moja waga hm..:) jest już o kilogram mniej niż przed ciążą :p ale ja miałam dużą nadwagę przed ciążą więc to o niczym nie świadczy, dla własnego zdrowia muszę ważyć tyle ile powinnam by nadwagi nie było

reklama
Do góry