reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

ja właśnie zakupiłam 5 kg truskawek i robię dzis kompociki dla małego a i ciasto by mi sie marzyło z truskawkami ... Trasia ja zawsze do miksera ciul, ciul, ciul i hadziaaaaaa i daje rady :-)
a propo po ile u was truskawki?

reklama
Nie było mnie chwilkę bo pralkę naprawiałam,a tu tyle stro do nadrobienia:szok:
martadelka ogólnie na 6 tygodni, potrzech D. wraca, a my zostajemyjeszcze na trzy. Takie pyszności pieczesz i mnie tu kusisz, a ja na odwyku słodyczowym bo muszę się w bikini wbić:tak:
Doggi ja się nie obraziłam, popieram Twoje zdanie bo jest mi już naprawdę ciężko zachować zdrowe zmysły i zimną krew, ale jak nasze plany wypalą to jeszcze tylko rok mnie czeka z dzieciakami:tak:
Kati to pytanie retoryczne

Boże ja już nie moge się doczekać truskawek (mam nadzieję, że jeszcze się załapię na sezon) i czereśni i brzoskwiń, nektarynek, arbuzów, o Boże nie nadążam śliny łykać

Aestima - a co u gordon? miała ostatnio jakies problemy z mezem no i w ogole jej nie widze na BB :-:)-(
ja sie tez zastanawiałam:cool:

czuje sie zobowiazana wobec andariel skoro jej napisalam ze pieke jej ciasto wiec mi glupio nie upiec:cool2:mrmoon upieke za dwa dni:)i bedzie sprawiedliwie:) hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
czuje sie zobowiazana wobec andariel skoro jej napisalam ze pieke jej ciasto wiec mi glupio nie upiec:cool2:
ha ha ha, no przestań:-Dzwłaszcza, że to nie moje wymyślone, a zgapione z netu... się nie poczuwaj zatem;-)

ja chyba jednak upiekę jutro to "moje" bo na bank mi wyjdzie, a z tym moonowym się wstrzymam do następnego razu:tak:

dubeltówka Ty na serio z tym tortem?????? chociaż... czekaj, coś mi się kojarzy, ze Ty pod kątem cukierniczym szkolona chyba, tak? anyway - wow!

Ostatnia edycja:
Do góry