goldenlucy
Fanka BB :)
Ronaldo mówię nie . Zdecydowanie. Jest taki śliczny jak budyń z soczkiem. Do wyrzygania. Ja gustuję w takich co mają coś w sobie. Niekoniecznie urodę. Za to fryzurę ma zawsze doskonałą :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Karmienie i kupę zapisywałam przez tydzień i kup było 3-4. A siku to nie zawsze się zauważy.
A często przewijacie?
Bo nie wiem czy ja nie za rzadko, bo czasami na noc o 21-22 i potem dopiero 8-9.... ale nic sie nie dzieje ze skórą...
Nie chce mi się jej rozbudzać w nocy...

no dziewczynki dojdzie dzis jeszcze z jedna do urodzonych?????
dawac jak juz taki wysyp to jeszcze z jedna!!)
brzuchol boli masakrycznie, krzyż, mdli mnie i w ogóle jestem jakaś taka niewyraźna