reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej hej :)

Ja dziś od rana intensywnie zaczęłam dzień :) Najpierw poszłam biegać i przebiegłam 9 km :) Później sprzątanie w domku, wypad do galerii hadlowej, gdzie spędziłam 3 godziny i zostawiłam mnóstwo kasy (małż to mnie chyba zabije :szok:) ale wróciłam do domu szczęśliwa :) Teraz czas na relaks.

reklama
Hej Margotko, a z czym tak zaszalałaś??co fajnego kupiłaś??na mnie temperatura źle działa i nawet nie mam siły na korzystanie z wyprzedaży.

Sihaya, wracając do Twojego wczorajszego filmu to ja też takie lubię najbardziej, a co oglądałaś????

Hej Margotko, a z czym tak zaszalałaś??co fajnego kupiłaś??na mnie temperatura źle działa i nawet nie mam siły na korzystanie z wyprzedaży.

Sihaya, wracając do Twojego wczorajszego filmu to ja też takie lubię najbardziej, a co oglądałaś????

Kupiłam 4 bluzki i 4 sukienki :) U mnie też upał niemiłosierny dlatego wizyta w klimatyzowanej galerii to było to czego mi trzeba :p aż nie chciało mi się wychodzić stamtąd :)

A teraz patrze, że mam normalnie pęcherze na stopach :szok:

no to faktycznie zaszalałaś:)
my do sklepu wpadliśmy tylko na moment po jedzenie na grilla.

:) A już po grillowaniu czy dopiero będziecie zaczynać?

Ja sama wieczór spędzam, bo małż wziął i wyjechał i od wtorku sama jestem więc mi troszkę smutno wieczorkami, ale dzisiejsze zakupy poprawiły mi nastrój :-)

My już po grillu ale to był tylko dwuosobowy grill więc szybko poszło:) i pysznie było kupiłam pierwszy raz w tym roku fasolkę szparagową.
Ale męża dopadło uczulenie i przeziębienie na raz więc siedzimy w domu, chociaż temperatura jest zabójcza.
No i tyle było w tym miesiącu z moich nadziei, bo mąż się nie nadaje na staranka, a owulka powinna być lada dzień no ale cóż, przeciez nie mogę się złościć, że się źle czuje:-D więc przynajmniej nie będę musiała sobie nic wmawiać w tym miesiacu.

My już po grillu ale to był tylko dwuosobowy grill więc szybko poszło:) i pysznie było kupiłam pierwszy raz w tym roku fasolkę szparagową.
Ale męża dopadło uczulenie i przeziębienie na raz więc siedzimy w domu, chociaż temperatura jest zabójcza.
No i tyle było w tym miesiącu z moich nadziei, bo mąż się nie nadaje na staranka no ale cóż...

Ojj to szkoda, że go tak dopadło :-( Pewnie się strasznie męczy biedaczek, ale może jutro mu się już polepszy i będziecie mogli odbyć staranka :tak: Trzymam kciuki żeby tak było :)

Oj, ja się nawet nie łudzę bo jak go uczulenie dopada to prawie miesiąc trzyma.
Ale bidny strasznie się męczy w nocy prawie nie spał. Więc jakoś się bardziej martwię o niego niż o to, że nie będzie to ten miesiąc na pewno.

reklama
No fantastyczny ten wykres aż się wierzyć nie chce.
a uczulony jest na wszelakie pyłki, więc czerwiec-lipiec to dla niego męka.

Do góry