reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

tylko pytanie czy to nie jest efekt większego pochłaniania wody

Line w zależności jakie dasz dodatki to może być danie obiadowe lub kolacyjne. Na obiad daje to z frytkami bądź ryżem i surówką a na wieczór raczej z sałatą jakąś. A co do przepisu to poszukaj takiego który ci podpasuje bo jest wiele i z różnymi przyprawami więc musisz już indywidualnie pod siebie dopasować.

Ale tego kebaba robisz w tortili? czy jakos inaczej?

reklama
witajcie o poranku dziś kompletnie nie wyspana Oliwiama bóle wzrostowe, a ja nadal ciągnięcie w jajnikach aż do pachwin już mnie to troche dziwi szok nie wiem co jest,
czekamy na wieści od frutty trzymam kciukaski, u mnie wczoraj zrobiło się mokro poszłam do łazienki a tam mega dużo białego śluzu ale dziś już nie ma ;-( no ale życie czekam na @ , może będzie wcześniej ?dlatego te jajniki dają czadu

hej dziewczyny nie wiem co jest idę jutro albo dziś do lekarza mam dość:baffled:

nie wytrzymałam i zrobiłam test negatywny:szok::wściekła/y::angry::baffled:

zerknijcie na to http://enpr.pl/2527 czy nie za wcześnie do ginka??

nie wiem już co myśleć nie czuję się na @

płakać mi się chce nigdy tyle mi się nie spóźniała a teraz.... i jeszcze te negatywne testy.... dziewczyny pomóżcie...

Ostatnia edycja:
może faktycznie idz do lekarza, wiesz powiem ci że mi też się spóźniało ostatnio a brałam clo owulacja potwierdzona a wyszło ze ponad 20 dni miałam faze lutealną masakra ale duzo stresów i szybki tryb życia zaważył chyba, wiec może i ciebie się przesuneło

hej dziewczyny nie wiem co jest idę jutro albo dziś do lekarza mam dość:baffled:

nie wytrzymałam i zrobiłam test negatywny:szok::wściekła/y::angry::baffled:

zerknijcie na to Obserwacja cyklu - enpr.pl czy nie za wcześnie do ginka??

nie wiem już co myśleć nie czuję się na @

płakać mi się chce nigdy tyle mi się nie spóźniała a teraz.... i jeszcze te negatywne testy.... dziewczyny pomóżcie...

Kochana bądź dobrej myśli, pamiętaj, że test ciążowy może wyjść negatywny nawet jak już jesteś w ciąży :tak:
Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&

Frutty czekamy na dobre wieści :tak:

Mnie zaczyna coraz bardziej pobolewać brzuch także @ się zbliża :angry: wredna @ mogłaby sobie odpuścić na 9 miesięcy :wściekła/y:

dzień dobry :) ja tylko na chwile bo dzis od rana mamy urwanie glowy w salonie, test zrobiony jedna kreska jest czerwona wrecz burakowa hehe a druga przy niej to bladzioch cholerka ..;) ale jest!!! potem umowie sie do ginekologa, i ogolnie to tak sie ciesze ale boli mnie brzuch!! i sie martwię troche..

Witajcie dziewczyny. Ja tylko chciałam powiedzieć, ze póki co odpuszczam, wrzuciłam termometr do szuflady, miałam wczoraj rozmowę z mężem i nie chcę, zeby moje całe nakręcanie psuło coś między nami on ma dosyć, a ja jak tak dalej pójdzie wykończę się psychicznie. Więc odpuszczam póki co. Zrobimy badania męża i zobaczymy. Wczoraj owulacja zamiast się starać, to się kłóciliśmy więc to nie ma sensu.
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, jak się zdecydujemy na nowo podjąć starania to do Was wrócę, póki co się wycofuje, muszę sobie znaleźć cos innego na czym skupię uwagę.
Będę sobie Was podczytywać i po cichu kibicować.

reklama
Do góry