reklama
Pianka...moja jeszcze jest młoda też nie wie za bardzo o co caman...
jak miala pierwsza cieczke to latała jak szalona...
Nazywa się Gaja
czesto zaczepia yorka mojej tesciowej a on ucieka... i się smiejemy ze jes Gejek bo babka go zaczepia a on do Pana na kolana
czesto zaczepia yorka mojej tesciowej a on ucieka... i się smiejemy ze jes Gejek bo babka go zaczepia a on do Pana na kolana
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
a Mynia dalej walczy z kartonami?
K
kejtis
Gość
Pianka jeśli mi się uda kiedyś zajść w ciążę chciałabym tak jak Ty, jedno po drugim dzieciątko
)) zobaczymy co będzie w piątek, wszystko dobrze wyliczyłam, przytulanko było... niech ta @ nie przyjdzie!
A moja mała pojechała jak to ona określiła " do babci na urlop". W poniedziałek ją rana zawiozła, po pracy pojechała, wróciłam do domu, wczoraj pojechaliśmy i zostaliśmy na noc. Jak tak w poniedziałek usiedliśmy to nie normalne było..było tak cicho, nikt nie ciągną do pokoiku, żeby się bawić, układać puzzle, nie prosił o soczek, włączenie bajki, pójście na lody, na plac zabaw. Bezsens.
Ja z Nowego Tomyśla pochodze a mieszkałam we wsi Przyłęk ...
Fajnie ,że znalazła sie kobitka z NT
świat jest mały![]()
i to jeszcze jak

Pianka jeśli mi się uda kiedyś zajść w ciążę chciałabym tak jak Ty, jedno po drugim dzieciątko)) zobaczymy co będzie w piątek, wszystko dobrze wyliczyłam, przytulanko było... niech ta @ nie przyjdzie!
ja też tak planuje, tylko najpierw z pierwszym muszę zajść :-(
reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Cześć kochane
Nie dam rady chyba Was nadrobić ale w wolnej chwili spróbuję
Witam nowe dziewczyny, bo chyba jakieś się pojawiły
Co u Was słychać, coś ważnego mnie ominęło? Poproszę o małe streszczenie i plan wydarzeń
Nie dam rady chyba Was nadrobić ale w wolnej chwili spróbuję
Witam nowe dziewczyny, bo chyba jakieś się pojawiły
Co u Was słychać, coś ważnego mnie ominęło? Poproszę o małe streszczenie i plan wydarzeń