reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita strona wyświetla komunikat, żeby podać nr tel, na który ma przyjść kod, czekam czekam i żadnego kodu nie otrzymałam jeszcze :(

Ostatnia edycja:
reklama
Wicie jaka głupia jestem znowu straciłam przeszło 30zł, bo nie doczytałam, że sms za zdjęcie dziecka za 62 grosze jest w godzinach od 24 do 6 MASAKRA :wściekła/y: mąż to mnie chyba zabije za ten rachunek za telefon :-) już na "dzieci" straciłam 62zł fajnie co nie??? :wściekła/y:

Asita a chociaż masz to zdjęcie dziecka? Bo ja straciłam kasę i nie zobaczyłam nic poza pustką na koncie :D

zaczynam się bać... zrobiłam dla sportu test owulacyjny i druga kreska wyszła tylko delikatnie bledsza od kontrolnej.... czy to wina duphastonu?? boję się, że się bida narobi w moim organiźmie :(

kejtis może jednak powinnaś iść tak kontrolnie do gin? zbada, zobaczy co i jak i może Cię trochę uspokoi i doradzi jak martwisz się że coś jest nie tak trzymam kciuki żeby było dobrze :)

Tak mi dziecko przysnęło ponad 2 godz już śpi siedzę ubrana już w butach i czekam bo muszę do miasta iść a przede wszystkim psa wyprowadzić a przecież samej jej nie zostawię :/ mąż w pracy dzisiaj 24 godz także wojuję sama a ona się tylko z boczku na boczek obraca i ani myśli wstawać a ja czekam jak ta głupia :/ może obiad podgrzeję to zapachem ją rozbudzę ;)

reklama
Czesćdziś jako s nie wtemacie z Wami jestem, :(
byłam dzis w pracy w terenie musiałam zrobić sesję zdjęciową do pracy ;( zmeczona jestem...
Pianka co do testu to prosiłam meżulka by kupił 2 szt. zamierzam jutro rano zrobić ;)
bo boje sie ze dzis znowu nic nie bedzie widać...
chociaz ja i on widzimy bardzo maly cień. Próbowałam zrobic zdjecie ale w aparacie to juz w ogole nic nie widac...

Do góry