• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita strona wyświetla komunikat, żeby podać nr tel, na który ma przyjść kod, czekam czekam i żadnego kodu nie otrzymałam jeszcze :(

Ostatnia edycja:
reklama
Wicie jaka głupia jestem znowu straciłam przeszło 30zł, bo nie doczytałam, że sms za zdjęcie dziecka za 62 grosze jest w godzinach od 24 do 6 MASAKRA :wściekła/y: mąż to mnie chyba zabije za ten rachunek za telefon :-) już na "dzieci" straciłam 62zł fajnie co nie??? :wściekła/y:

zaczynam się bać... zrobiłam dla sportu test owulacyjny i druga kreska wyszła tylko delikatnie bledsza od kontrolnej.... czy to wina duphastonu?? boję się, że się bida narobi w moim organiźmie :(

kejtis może jednak powinnaś iść tak kontrolnie do gin? zbada, zobaczy co i jak i może Cię trochę uspokoi i doradzi jak martwisz się że coś jest nie tak trzymam kciuki żeby było dobrze :)

Tak mi dziecko przysnęło ponad 2 godz już śpi siedzę ubrana już w butach i czekam bo muszę do miasta iść a przede wszystkim psa wyprowadzić a przecież samej jej nie zostawię :/ mąż w pracy dzisiaj 24 godz także wojuję sama a ona się tylko z boczku na boczek obraca i ani myśli wstawać a ja czekam jak ta głupia :/ może obiad podgrzeję to zapachem ją rozbudzę ;)

reklama
Czesćdziś jako s nie wtemacie z Wami jestem, :(
byłam dzis w pracy w terenie musiałam zrobić sesję zdjęciową do pracy ;( zmeczona jestem...
Pianka co do testu to prosiłam meżulka by kupił 2 szt. zamierzam jutro rano zrobić ;)
bo boje sie ze dzis znowu nic nie bedzie widać...
chociaz ja i on widzimy bardzo maly cień. Próbowałam zrobic zdjecie ale w aparacie to juz w ogole nic nie widac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry