hej kobietki:*
no i my leliuch****ujemy

pojadłam tak spaghetti że ho ho hooooo!!

wiecie co ja już rosnę

jak pojem to brzusio się pokazuje

. no a tak to ok. cyce bola i są całe w żyłach! brzuch i nogi też. nigdy tak nie miałam, choc jestem blada jak trup. do pracy chodze ale ciężko mi z tego powodu, że samo chodzenie przez 12 godzin powoduje ból brzucha. pewnie sie skończy na zwolnieniu, a tak chciałam dotrwac do końca miesiaca i iśc na urlop. dostałabym te 500 zł. byłoby na łożeczko no ale wole życie maleństwa. mąż super. codziennie wieczorem całuje brzuszek. i juz jesteśmy my a nie ja

oby było dobrze wszystko.
aaaaaaaaaa no i jeszcze jedno. mam taką mega mega mega!!!!! mega ochotę na seks

po cocach mi sie śni

a męża a sam widok to bym schrupała. czyżby dzdzia chciala zeby mamusia i tatuś się mocno przytulali??
MGIEŁKO trzymam kciuki!!! a nóż będą II krech. zaslugujesz na to

WSZYSTKIE ZASŁUGUJECIE NA DZIDZIOLECZKI!!!!!:*
AGACYNDA no to życzę fasolinki. może jednak u Ciebie wyjdzie test pozytywny. wszystko się zdarzyc może;-)
SAILOR osz Ty szalona;-) masz racje! więcej takich przyjemnosci sobie dozuj.
AGNIESZKA trzymam kciuki, zeby @ nie przyszła z powodu ciąży!
MYNIA no Ty to poszalałas. czyli mozna uznac, że mieszkanie zostało oblane

DIE PERLE mnie tez tak się zdarzało...wiesz nie chce Ci nadzieji odbierac, ale zgadzam się z dziewczynami, ze my starajace sie i pragnace maleństwa potrafimy sobie wszystko wmówic i wszystkiego sie u siebie doszukac. też miałam takie sytuacje. ale wierze, że bedzie dobrze i jeszcze sie doczekasz tych prawdziwych mdłosci

PIANKA a Ty zawsze miałas takie krótkie miesiączki??
CZARNOOKA witamy po przerwie. a własnie jak otwierałam kompa dzis to sobie mysle Ciekawe co u mojej CZARNOTKI

ALG a byłas u lekarza?? moze cos się poprzestawiało, że takie tempki niskie masz??
SIHAYA przykro mi, że małpa idzie

ASITA odpoczynek dobrze robi. człowiek nabiera dystansu. trzymamy kciuki, żeby i Twoje i męża badania były ok i żeby otwarła się Wam droga do dzidzi!! bedzie dobrze!
jak kogos pominełam to przepraszam