a u mnie nadal brak @.... 29dc. testy negatywne, dzisiaj 14 tab. duphastonu, o 4 więcej niż zwykle....zwykle wystarczyło 10 i przychodziła @, raz wzięłam 11 i z 11tab. przyszła ciotka... więc raczej dupek nie powinien mi blokować miesiączki, tymbardziej, ze niektórzy lekarze mają taką technikę, że dupka bierze się 3dni po owu, aż do przyjścia miesiączki.
betke mogę zrobić jutro, bo tak w laboratorium wykonują u mnie, ale możliwe, że do jutra przyjdzie mój zapas testów 10-tek i zobacze....
aniulkas jeśli widać cień cienia to już jest dobrze!!!
ficara jedziemy na tym samym wózku, tylko, że ja nie monitorowałam tempki, dopiero od kilku dni i jest stosunkowo niska, dlatego trudno mi się tym kierować... jednak tak jak u Ciebie @ brak, i testy negatywne
die_perle czasem owulacja wywołuje takie objawy, ja raz tak źle się czułam, że myślałam, że na pogotowie muszę jechać, tylko u mnie to był pierwszy cykl z duphastonem. tak czy inaczej, dobry znak, bo jest owu!
Sailor_Moon miejmy nadzieję, że to wina sikańców, że jest za wcześnie... moim koleżankom pozytywny wyszedł dopiero spory czas po terminie spodziewanego okresu.... OBY, OBY!
mgielka2008 a w którym dniu cyklu jesteś? spóźnia Ci się @?
Mynia_82 chyba wiesz czego są zwiastunem takie objawy

trzymam kciuki!