reklama
Muma
Fanka BB :)
Gatto - super, że już się nie powtórzyło plamienie, dbajcie o siebie i na pewno będzie dobrze 
A że potłukłaś kubek z kawą to może znak , że za dużo kawy pijesz ? 
Żartuję ale nie przesadzaj z kofeiną 
Aleksis - dzisiaj już lepiej ?? Wiesz, ja też wczoraj miałam dołek, nawet nie pisałam, ale siedziałam sama i co chwila włączało mi się autorozczulanie, jak to będzie, jak sobie poradzę ze wszystkim, dlaczego ja tak mam.. A potem wrócił M , zjedliśmy lody i czereśnie i jakoś mi się poprawiło
Przecież musi się nam wszystkim wszystko poukładać, ja tam naprawdę w to wierzę!

Ani@k - jak wyniki ??
Aleksis - dzisiaj już lepiej ?? Wiesz, ja też wczoraj miałam dołek, nawet nie pisałam, ale siedziałam sama i co chwila włączało mi się autorozczulanie, jak to będzie, jak sobie poradzę ze wszystkim, dlaczego ja tak mam.. A potem wrócił M , zjedliśmy lody i czereśnie i jakoś mi się poprawiło
Ani@k - jak wyniki ??
Ani@k
Ani@k jak poszla prolaktyna???
będę wiedziała gdzieś kolo południa..

Kok.o ja tez mam we czawrtek wizyte i juz sram po gaciach!
kasica sluchaj sie Mumy!!!
Gatto tłuczesz kubki, srasz po gaciach - uspokój się Dziewczyno!!!;-) musisz teraz zachować szczególną dbałość o miejsca intymne;-) będzie dobrze!!!! no innej opcji nie widzę!!!! &&&&&&&&&
Kasica słuchaj Mumy!!!!!
Kok.o a Ty gdzie się ukrywasz??? nie mów że trzymasz kolejkę u gina!!!! jak jesteś umówiona nikt Ci w kolejkę nie wlezie!!!! zobaczysz!!! no i proszę bez takich komentarzy że 'się stresuję' bo ja na ten dolny śląsk wpadnę to zobaczysz!!!!

Muma :*
bez względu na wynik i tak będę musiała posłuchać lekarza(y), bez ich wiedzy sama nie dam rady.. załamana nie jestem.. za to ciut zadowolona bo jakoś udaje mi się zapanować nad nerwami.. może ziółka działają??? aaaa i już mi się nie ulewa <jupi><jupi>:-)
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
mam na imie Kasia i chciałabym się włączyć do Waszego wątku "mam po 30". Lekarze prognozują poczatek lutego 2013 na dzień porodu, jednak czuję, że może to być styczeń. Ja też się śpieszyłam na świat i zamiast lutego był styczeń, więc dlaczego dziecko miałobyć inne niż mamusia
mam na imie Kasia i chciałabym się włączyć do Waszego wątku "mam po 30". Lekarze prognozują poczatek lutego 2013 na dzień porodu, jednak czuję, że może to być styczeń. Ja też się śpieszyłam na świat i zamiast lutego był styczeń, więc dlaczego dziecko miałobyć inne niż mamusia
kok.o
czesc babolce:-)
wczoraj w pracy miałam urwanie głowy wiec nie było czasu na pisanie
, a po powrocie padłam na pysk
kasica nie znam sie na tych normach, ale skoro dziewczyny mówią ze nie jest tak źle i tragicznie, to nie zamartwiaj sie. Mysle, ze lekarz też Wam powie, ze nie trzeba sie zamartwiac , &&&&& za wizyte
Gatto no to razem sramy po gaciach
ja tez miałam jednorazowe plamienie, poleżałam plackiem i nie pojawiło juz sie.lekarz powiedział, ze "nooo, macica sie rozrasta, elegancko" ;-):-) wiec nie ma sie czym martwić:-)
Ani@k hehe dzisiaj byłam w labie i przy okazji podeszłam pod gabinet, zeby zobaczyć,czy ktoś mi przypadkiem nie zajął kolejki
.. na razie mam miejsce, mam nadzieje,ze do czwartku nikt mnie nie podsiądzie 
jak tam sprawy do przemyślenia? juz jakoś sobie układasz wszystko? :******** trzymaj sie i nie waż mi sie w żaden dołek wpadać znowu!
Kurka, wczoraj Groch wzgardził maślaneczką, truskawkową
wczoraj w pracy miałam urwanie głowy wiec nie było czasu na pisanie

kasica nie znam sie na tych normach, ale skoro dziewczyny mówią ze nie jest tak źle i tragicznie, to nie zamartwiaj sie. Mysle, ze lekarz też Wam powie, ze nie trzeba sie zamartwiac , &&&&& za wizyte

Gatto no to razem sramy po gaciach

Ani@k hehe dzisiaj byłam w labie i przy okazji podeszłam pod gabinet, zeby zobaczyć,czy ktoś mi przypadkiem nie zajął kolejki

jak tam sprawy do przemyślenia? juz jakoś sobie układasz wszystko? :******** trzymaj sie i nie waż mi sie w żaden dołek wpadać znowu!

Kurka, wczoraj Groch wzgardził maślaneczką, truskawkową

reklama
kok.o
eeee może Twojemu tez by nie smakowały i do morza by je wysyłał