reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja też piwko piję i to z małą przy cycu. Myślę, że nie zaszkodzi nam ;-) A kreche na brzuchu mam mega wyraźna i krzywa. Może i nawet z rok jeszcze byc widoczna. Dzis mala mega grzeczna jest. Odpoczywa po wczoraj.
Jezuuu jak ja sie po tej ciązy garbie. Masakra........Chyba kupie pajaczka....

reklama
A mi sie jeszcze chyba nic nie wchlonelo, nogi mam jak dab Bartek, brzuch jak galareta, odrosty na glowie a moj D i tak mi codziennie mowi ze jest mega dumny ze mnie i ze jestem najpiekniejsza hehe ciekawe na ile mu tego zachwytu starczy :))

esperanza ja się garbiłam tak ze 3 tygodnie,bo mnie strasznie kręgosłup bolał,a jak karmiłam Jacha to też w takiej garbatej pozycji:no:Aż mnie chłopaki zaczęli upominać i już się prostuję;-)

ja też mam wielki brzuch i już na siebie patrzeć nie mogę w ogóle nie mam czasu dla siebie nawet nie mam czasu się balsamem nasmarować, siwizna to jak już u babci :-( :eek:, a myślałam że jak po ciąży wypiję jedno piwo to będzie po mnie ale jednak mój organizm co do tej kwestii się nie zmienił :-) :-D
ja też się masakrycznie garbię !!!!!
mamina mój K też ciągle mi powtarza że codziennie to chudsza jestem tiaaaaaa ale chyba w kostkach !!!!

december ja właśnie też nad tym się zastanawiam kiedy mój K się znudzi mną i tym co do mnie mówi :szok::baffled:

oj kobietki nie narzekajcie!jak faceci mówią,że jesteście piękne i szczupłe to się cieszcie!!!Ja przez pierwszy tydzień w domku nie miałam czasu włosów umyć i nóg ogolić,wyglądałam jak jakaś maszkara a M. mi ciągle mówił jaka to śliczna jestem;-)I jeszcze mu nie przeszło:-)

ruda ja właśnie teraz umyłam głowę od 5 dni !!!!
ale jak można się cieszyć z czegoś co widzisz w lustrze i aż się sam wzrok odwraca :-p, wiem że nasi faceci są najukochańsi na świecie ale to nie zmieni naszego wyglądu :-(
najważniejsze jest tolerować siebie, ja niestety teraz siebie nie toleruje !!!
dobrze że mam Niuśkę i mam się kim zająć, dzięki niej zapominam o wszystkim !!!
dobra kobiałki idę leżeć bo nogi mi do dupy wchodzą, a za półtorej godzinki zaś trzeba wstawać na karmienie :-D

spokojnej nocki Wam życzę !!!!

delwer a jaką podajesz tą herbatkę ??? jakąś gotową ??

Delwer u nas wychodzenie piatek przeszlo bez echa na szczescie, za to wczesniejsze to masakra jakas byla.

Esperanza Ty powaznie pijesz piwo z mala przy cycu:szok:?

ja dopiero malego polozylam spac, w sumie to spal wczesniej na moim brzuchu bo ogladalam Sponsoring i sie oderwac nie moglam. ja tez sie w herbatke koperkowa zaopatrzylam. maly wczoraj meczyl sie z kupka pol dnia a po tej herbatce po kilku minutach kupa byla...od pepka po plecy:rofl2:

alijenka ja jakoś nie mam problemu z samoakceptacją,może dlatego,że wchodzę we wszystkie rzeczy sprzed ciąży i jakoś mi to humor poprawia;-)
Ale już w kostiumie kąpielowym wyglądam masakrycznie,a w sobotę się umówiliśmy ze znajomymi na basen...i co ja założę?????????:szok:
idę spać;-)dobrej nocki!

Agulex ale Ci się przytrafiło :-(. Współczuję. A co do opinii o karmieniu piersią to naprawdę ciężka praca, nieraz okupiona bólem i łzami. I na pewno nie jest to cudowne doświadczenie :baffled:

Karamija i jak z teściową? Przeżyła ;-)
A moja w ogóle się do nas nie wybiera... Widziała Maję raz jak zawoziliśmy chłopaków na wakacje. A mogła by mi trochę pomóc.

Delwer u nas zęby przeszły bez sensacji.

Dzisiaj Maja bez bólu brzuszka :tak: Czyli wiem czego nie jeść.

reklama
Moja tesciowa za 8 dni do nas przylatuje:tak: i to na cały tydzień.
Ale wiem, że wtrącać się nie bedzie bo zna swojego syna i wie, że nie może (na szczęście) ale jej glupie gadanie na temat chociażby pogody bedzie bardzo denerwujące, już to wiem. A niech ma i sie nacieszy wnukami, nie wiadomo kiedy my polecimy pożniej do Polski.
Wykorzystam ja na maxa, mam taki plan:-D ciagle spacery z dziećmi:-D

delwer u nas piątki i nie tylko bo w sumie wszystkie zabki wyszły bezboleśnie:tak: nie odczulam tego jakoś specjalnie, no może troche przy trojkach mial lekka gorączkę.

Wojtek właśnie zasnął a ja muszę się jakoś szybko wykąpać bo nie zdazylam zanim mąż pojechał do pracy. Ale Kube mi na szczęście wykąpał i Młody juz spi. Cholera glodna jestem jeszcze:baffled:

Do góry