klusiaM
Fanka BB :)
Ja znowu raz tak kąpałam,chciałam dobrze dla bolącego brzuszka, by w ciepłej wodzie się wymoczył, że odwróciłam na brzuszek, odwracam z powrotem, a tam buzia w pianie i lekko się krztusi, głupia matka...Esperanza ale to normalne że dłużej spala bo mm się wolniej trawi niż z piersi.
Sunshine ale ona tak z nizego się zaczęła dusić czy zaktztusila.się w końcu ? Ja się najbardziej boję krztuszenia, mój już że dwa razysue krztusil tak że nie mógł oddychać ale jakoś dał sobie rade zanim zsinial. Ale serce w gardle no bo co robić?
Jeszcze nie raz będzie serce w gardle...;-)
Kuba raz połknął coś, potem wydalił...
Ileż razy wziął coś do buzi...albo nawilżacz napełniony ściągnął sobie na głowę....
Buziak To moja własnie była zawsze nieprzewidywalna, często się darła. Nie wiadomo było jaki czeka mnie dzień, jaka noc. A dziś to jak w zegarku, dlatego tak się cieszę. Mogłoby tak juz zawsze.
Ależ mam pazury, że pisać nie mogę, mogę polecić coś co pokochacie, jeśli nie znacie by pazurki były mocne i długie;-)
MICRO CELL 2000 NAIL REPAIR 12 ml WYSYŁKA GRATIS!! (2462094803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.