reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Kurcze Wy tu już o chrzcinach piszecie a my nie wiemy kogo za chrzestnych poprosić:zawstydzona/y: przy Kubie nie było problemu tak teraz jest. Niech mąż myśli bo u Kuby chrzestni to moja siostra i brat, mąż jest jedynakiem i chyba jego kuzynkę poprosimy ale chrzestny to nie mamy pojęcia:no: a czas najwyzszy już kogoś poprosić.

Udało wyrwac mi się dzisiaj do miasta:tak: kupiłam spodnie (niestety rozmiar większe niż przed ciążą), dwie tuniki, zeby ten brzuch jakoś zakryć:zawstydzona/y: i buty, od razu humor lepszy:-)

Ale zeby nie było super pokłocilam się z mężem:-( ach ale mnie wnerwił:baffled: własnie Wojtusia wykąpałam, nakarmiłam, Kuba bawi się z tatą klockami a ja odpoczywam.

mamina też mam straszną ochotę na słodycze:zawstydzona/y: an szczęście w domu mam tylko ciastka, za ktorymi nie przepadam i paluszki:-D
Bo jakby bylo inne rzeczy to pewnie bym się objadała

reklama
o a moja mała dalej śpi szok od 16 no ciekawe czy ją wykąpie

ja bym obudziła ;))

A ja odkad urodziłam to mam straszliwa ochote na ciastka maslane, zajadam sie krakskami - zwykłe maslane bez zadych dodatkow.
Słodycze juz mi przeszły, chociaz własnie uzmsłowiłam sobie ze mam lody i chyba sie skusze ;-)

A ta moja ciagle ,, nie spi '' juz tyle godzin :szok: ciagle sufit w pelnej obserwacji:tak: ale jeszcze godz i kapiel, moze po zasnie.

Ja za to normalnych rzeczy jesc nie moge:-( nie wchodza mi:no: za to paluszki slone i ciastka MASLANE to musze miec pod reka:tak: no i kilkanascie/dzisiat herbat na dobe z 4 lyz cukru:tak: to podstawa bez tego to bym dawno padla.

Buziak to sie zgralysmy z tymi lodami bo ja wlasnie jem hehe, a na maslane albo takie deserowe z cukrem krakuski to uwielbiam ale dopiero od momentu jak Alana urodzilam...wczesniej bym nawet nie kupila:eek:

4 lyzeczki cukruuuu????:szok: taki lep?
ja wszystko gorzkie pije :happy:

moj młodzik mnie wykonczy dzis noo, od 17 urzeduje ze mna i juz od godziny machec spac, ale cos mu nie daje i co 5min oczy ma jak 5zł:baffled:
A zjadłabym kanapke:sorry:

blond - ja wcinam bez cukru ;))
jakie masz lody???;-)

A ile kosztuja te szczepionki 5 w 1? A koszt tych dodatkowych na pneumokoki i rotawirusy jak wychodzi?

esperanza ta cena jest inna w każdej aptece i wkażdej przychodni. W mojej przychodni ceny są całkiem dobre: 6 w 1 (Hexa) 190 zł i Rotarix 300zł - za każdą dawkę. Pneumokoki nie pamiętam ile płąciłam 200 lub 240 zł za dawkę (są dwie lub trzy, zależy kiedy szczepisz)

A ja brykam spać. Małego właśnie ulokowałam w łóżeczku, jeszcze tylko ogarnę kuchnię, przygotuję porcje mleka na noc i na rano, sama się wykąpię i idę do wyra. Na pomoc K. nie mam co liczyć bo pracuje w tym tygodniu od 16 do 2, a zresztą znów się na mnie obraził..... pozostawię to bez komentarza bo szkoda strzępić język na to co ten chłop wyczynia. Jeśli codziennie do matki i ona go ewidentnie nastawia przeciwko mnie bo jak wraca to się zachowuje jakby się najadł małpiego rozumu - zero z nim gadki.

Dobranoc kobietki.

Buziak ja mam waniliowo czekoladowe tym razem z Korala bo u mnie w sklepiku z tych duzych tylko takie byly ale nawet moga byc:)
wogole to mi sie teraz wszystko chce jesc, jak mlody zasypia wieczorem to jem bo w dzien nie mam jak i ja sie potem dziwie ze mi tylek nie chudnie:confused2:

Delwer a co to za wkladka?ja sie zastanawiam co mi gin wymysli...ale pewnie tabletki chociaz mi nie za bardzo wolno:/wczesniej mialam plastry ale przy karmieniu nie wolno...

A ja lody w smaku smaczne ale z rodzynkami i skorkami pomaranczy czego nie cierpie wiec grzebanny miałam duuuzo :wściekła/y: :-)
Planowałam sobie na wieczor pomalowanie panokci ale chyba jednak nie mam dzis siły:baffled:

Kiedy ostatnio odzywała sie np sicil, asiia, druga mama blizniakow ????
jakos zamilły chyba nie ???

reklama
buziak ja jak mam lody z takimi dodatkami to też mam duzo grzebaniny, nie lubie czegoś takiego. Dla mnie lody muszą być czyste i to najlepiej waniliowe lub smietankowe:tak:

sicil, asiia dawno sie nie odzywały. tak samo miki, zero wieści od nich:-(

Do góry