reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
dziekuje wszystkim.

właśnie jakieś poł godz po powrocie z pracy odebrałam bukiet czerwonych róż dla mnie. Od B.:-)

Cześć.
Mimii ,Karola witajcie po przerwie.Nie robie dziś i jutro nic ,bo R wybywa w poniedziałek do Poznania ,a mnie od wczoraj szwankuje kolano ,miłego wieczorku

a ja własnie robię fasolkę szparagową z bułką bo dostałam od mojej mamy trochę:-D
u mnie dzisiaj również była fasolka.. mniam..

Wyczesałam 2 koty :cool2: Można ulepić trzeciego, nieco mniejszego :shocked2:
ja z moich też poduszki mogę robić.. :)
ale muszę szybko sierściuchę zbierać po czesaniu bo one się nią bawić chcą..
właśnie jakieś poł godz po powrocie z pracy odebrałam bukiet czerwonych róż dla mnie. Od B.:-)

super gest.. mój kiedy był za granicą to mi pocztą kwiatową przysłał bukiet róż na rocznicę, popłakałam się oczywiście..

a ja już dzisiaj padam. mimo,że dopiero 20-sta..
poczytam inne wątki i spadam spać..
dobranocek..

Witajcie :-)

anć - apetyczne jedzonko

maleństwo - wszystkiego najlepszego :-)

mimii - fanie, że jesteś z powrotem

malinova - oby ząb Cię puścił bidulko :-)

a nam czas z Mama mija bardzo miło, dzisiaj był objazd po sklepach, mama kupiła trochę rzeczy dla siebie, i pół H&M - u dla Majki oraz górę zabawek - normalnie poczwórny Mikołaj w środku lata :-) Maja jej nie odstępuje, bawią się razem, gadają - miód na serce

czasu na kompa do środy będę miała troszkę mniej, ale będę nadrabiać :-)

Maleństwo piekna niespodzianka ,wow!! Są jeszcze prawdziwi męźczyźni!! :)

Sonka ,nie ma to jak babcia :)

Wpadłam tylko powiedziec dobranoc i ide się wygrzewać ,herbatka lipowa z miodzikiem i cytrynką ,tantum verde ,apap i łozeczko -niestety załapałam choróbsko od Misia:((

Buziaki!!

Jak się tak chwalicie co robicie to ja też napiszę ;-)
Wyczesałam 2 koty :cool2: Można ulepić trzeciego, nieco mniejszego :shocked2:

My mamy tak po czesaniu naszego psa, drugi byłby jak nic :tak: latem strasznie zwierzaki gubią sierść

dziekuje wszystkim.

piękny gest :-) i oczywiście wszystkiego co tylko najlepsze z okazji rocznicy, dalszych wspólnych i pięknych lat razem :-)
Witajcie :-)

a nam czas z Mama mija bardzo miło, dzisiaj był objazd po sklepach, mama kupiła trochę rzeczy dla siebie, i pół H&M - u dla Majki oraz górę zabawek - normalnie poczwórny Mikołaj w środku lata :-) Maja jej nie odstępuje, bawią się razem, gadają - miód na serce

czasu na kompa do środy będę miała troszkę mniej, ale będę nadrabiać :-)

super miała Majka z babcią Mikołajem :-) na pewno zadowolona jak tylko i Maja i babcia, że tyle radości sprawiła wszystkim. I fajnie, że wizyta mamy tak super przebiega :-)

Wpadłam tylko powiedziec dobranoc i ide się wygrzewać ,herbatka lipowa z miodzikiem i cytrynką ,tantum verde ,apap i łozeczko -niestety załapałam choróbsko od Misia:((

Buziaki!!

duuuużo zdrówka i oby choróbsko szybko puściło i Ciebie i Miśka &&&

Ja tak samo piję sobie herbatkę z cytrynką, ale tak z przyjemności :-) i zaraz pewnie też zmykam spać. Śnijcie wszystkie słodko i kolorowo, do jutra :-)

Mimii - rodziców i teściów odwiedziliśmy:-) czyli okolice Nowego Sącza:tak:
Karola a wogule to skad z Sacza jestes? :D

super gest.. mój kiedy był za granicą to mi pocztą kwiatową przysłał bukiet róż na rocznicę, popłakałam się oczywiście..
heh moj szwagier ma dzis rocznice slubu tez, chcial siostre poprosic zeby kwiatki kupila zonie [mial jakis problem z zamowiniem ich sam] ale siostra nie miala czasu, wie zadzwonil do zony zeby sobie sama kupila :D:D HaHaHa

A ja mimo ze dalej nie pracuje i dopoczywam to bez natchnienia netowego tylko na chwilke [zmowu] wpadam do was podczytac, zreszta dalej zgaga mnie trzyma i wymiotuje. Nie jestem wiec w stanie skupic sie na wielu rzeczach.
Dobranoc wszystkim, paps

reklama
Do góry