Sunshine6
Fanka BB :)
Hejka
moja mała myszka zasnęła dzisiaj sama po wieczornym jedzonku. Byli u mnie znajomi od po ósmej, ona śpiochała a my rozmawialiśmy, śmialiśmy się w jednym i tym samym pokoju, ba nadal śpi..
Iwon a czy na ten basen to idziesz z maluszkiem czy sama? Ja chętnie bym chodziła z małą tylko muszę się rozejrzeć czy u mnie w mieście są takie zajęcia a jeśli tak to muszą być chyba jakieś specjalne pieluchy. Któraś coś wie na ten temat
Goldenlucy mnie też bolą plecy ale tak na poziomie stanika. Nie mam zielonego pojęcia od czego. Wkurza mnie to bo brzuszków nie mogę robić bo mnie plecy bolą.
U nas na basen mozesz isc kiedy tylko chcesz, jak chodzilam w ciazy na basen to przychodzilo duzo rodzicow z maluszkami i to na ogolny oczywiscie sa godziny tylko dla rodzica i dziecka ale nie zawsze odpowiada godzina.
My czekamy na szczepienia az sie skoncza czyli ok 4 miesiaca sie wybierzemy.
Mamy juz stoje kapielowe a specjalne pieluszki mozesz kupic w sklepie np.Huggis'y.
:-):-):-)
Ja czasem mam wrażenie, ze cyckiem łatwiej tak jak pisała Buziak. Moja torba do wózka ma o tyle mniej rzeczy do pomieszczenia. Myślę, ze szczególnie gdy będzie chłodno termosy z woda itd.
Z drugiej strony ten cyc wszędzie musiałam się przyzwyczaić. Dziś np byłam u mojej chrzestnej i karmiłam przy 5 osobach.![]()
Trudno. Wprawdzie to też byli rodzice i nikt nie zwracał uwagi chyba ja najbardziej
U mnie zajęcia na basenie są specjalne od 4 miesiąca więc czekamy. Ale chodzic będziemy. Wtedy pewnie w Wawie ale wiem, ze tam też są takie. Pieluchy są zawsze na basenach widziałam też w marketach na pieluchach. Chyba w każdym.
Miałam dziś plan obejrzenia otwarcia olimpiady nawet zaczęłam i gdy o 10.40 odlozylam w końcu uspiona Gochę - siedzialysmy na kanapie przed tv - i ułożyłam się w pozycji horyzontalnej ... o 10.47 już spalam... tyle plany![]()
Ja TEZ. Mloda zaslnela sama w lozeczkou juz przed 20

O 21 u nas bylo otwarcie- obejrzalam ale jak juz wchodzily druzyny z kazdego panstwa to przysnelam - mala obudzila mnie na cyca

Jak dla mnie to co pokazala Anglia bylo SUPER- cala ich historia szkoda, ze w PL nie potrafili czegos takiego pokazac, mam na mysli nasza historie- a nie tylko jakies kwiatki i karteczki....
Jeszcze karmie piersia i mam plan do 6 miesiecy ale czy mi sie to uda... nie wiem....
Pierwsze 2 tyg byly straszne, poranione suty, frustracja i bylam juz bliska podaniu butelki ale maz mnie wspieral i jakos wytrwalam- bardzo mu zalezy na karmieniu cycem ale tez nie chce zeby sie meczyla.
Cale szczescie mleko sie ruszylo a mloda zaczela dobrze lapac. Mimo wszystko nie czuje sie w pelni spelniona bo jestem uwiazana jesli chodzi o wyjscie gdzies na wyznaczona h albo gdziekolwiek a pozniej szukanie miejsca gdzie tu mala nakarmic...
Mimo wszystko uwazam, ze cyc jest wygodniejszy jak dla mnie, jak pomysle, ze mialabym wstawac w nocy i robic mleko to juz wole sie pomeczyc i tylko wyciagnac cyca i po krzyku.
Co do wiezi napewno jakas jest ale czy wieksza przez to ze karmie cycem

Wiez dziecko- mleko to napewno!!!!!
Maz dzis jezdzi i szuka auta zeby kupic mam nadzieje, ze sie uda cos znalezc bo w czwartek mam operacje na kolano