reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

hehe no wiecie takie niemowlęce gówienko jeszcze nie takie obrzydliwe, jak na razie nikt się nie oburzył, za to każdy się zaśmiewa do łez, zwłaszcza ze Zuzka ma to gówienko równiez na twarzy i we włosach :-) z resztą zawsze uprzedzam co im pokarzę

reklama
No dobra koncze odpoczywac bo padne dzisiaj :rofl2:

Jutro o 10 odwiedza mnie kolezanka z 7 miesieczna Amelka pawel sie cieszy ze bedzie dzidzia i bedzie miała "tito":eek: - smoczka.

Lotka ja Cię podziwiam w tym upale:szok: i jeszcze ten zab:wściekła/y:

Gosiulek i jak szczesliwa? rodzinka już wie?

etna jak czytam jak odpoczywasz to aż się zmęczona robię :)
lotka, współczuję z tym zębem - ja bym jednak poszła jak najszybciej gdzieś niech ocenią jak to wygląda i może prześwietlą
maxwell powodzenia z mieszkaniem, ja pamiętam jak się sami stresowaliśmy kupując i sprawdzajac wszystko. Finalnie i tak przez notariuszkę (która jak wykryliśmy jeden błąd logiczny w akcie versus umowa kredytu stwierdziła że nie ejst analitykiem i to nasza sprawa przeanalizowac dokuemnty:szok:) sprzedajacy gdyby chcueli mogli nas oszukać na 50 tys i zostawić z hipoteką, ale na szzcęście byli uczciwi. Za to moje nerwy na to w 4-tym miesiacu to już inna sprawa.

kilolek, bo te dady jednak sztywniejsze są od pampków i nie przylegają tak ładnie w pachwinach. A mam teraz pytanie z innej beczki - mówiłaś że byłaś na weselu w sukience na cienkich ramiączkach. Ale stanik miałaś pod spodem normalny ? Bo ja mam szaro-srebrną sukienkę, ale stanik do karmienia czarny bedzie musiał być i ramiączka będą wystawać :/

Agrafka ja miałam szerokie ramiączka ale stanik mialam normalny, bo chciałam lepiej wyglądać ;-)

Hejo!
Póki jeszcze jako tako to piszę;-)
Maxwell - super, że z mieszkaniem ok i macie już podpisaną umowę. Ano reaguję na pełnię, zmianę pogody i insze rzeczy:-D taki mam dziwaczny organizm.;-)
Ania - Jakubie brzmi tak dorosło... ja swoim bym musiała mówić "Hanno Małgorzato" i "Małgorzato Antonino":-D:-D:-D a do mnie by musieli wołać "Anno Małgorzato":-D:-D
Lotka - jak tam noc zębowa?
Gosiulek - mam nadzieję, że dotrwasz z zębem ( tzn. nie będzie Ci dawał do wiwatu )do końca ciąży.
Etna - ale jesteś rozchwytywana towarzysko super :))))
AZA - zazdroszczę Ci urlopu;-)
Moje spały na jednym łóżku, Hanka spadła do Goni:-D:-D pod jednym kocem uroczo to wyglądało.

Dzien dobry!
nocke dałam rade, zab sie uspokoil, oby to byl jednorazowy "wybryk"... z tego co sie zorientowalam, to skonczyl mi sie Apap, no i "w razie wu" trzeba isc dokupic, z samej swiadomosci, ze nie mam zadnej tabletki w apteczce to mnie zaczyna glowa pobolewac hehh chyba z nerwów ;-)
zapraszam na poranna kawke :-)

etna jak czytam jak odpoczywasz to aż się zmęczona robię :)
lotka, współczuję z tym zębem - ja bym jednak poszła jak najszybciej gdzieś niech ocenią jak to wygląda i może prześwietlą
maxwell powodzenia z mieszkaniem, ja pamiętam jak się sami stresowaliśmy kupując i sprawdzajac wszystko. Finalnie i tak przez notariuszkę (która jak wykryliśmy jeden błąd logiczny w akcie versus umowa kredytu stwierdziła że nie ejst analitykiem i to nasza sprawa przeanalizowac dokuemnty:szok:) sprzedajacy gdyby chcueli mogli nas oszukać na 50 tys i zostawić z hipoteką, ale na szzcęście byli uczciwi. Za to moje nerwy na to w 4-tym miesiacu to już inna sprawa.

kilolek, bo te dady jednak sztywniejsze są od pampków i nie przylegają tak ładnie w pachwinach. A mam teraz pytanie z innej beczki - mówiłaś że byłaś na weselu w sukience na cienkich ramiączkach. Ale stanik miałaś pod spodem normalny ? Bo ja mam szaro-srebrną sukienkę, ale stanik do karmienia czarny bedzie musiał być i ramiączka będą wystawać :/
agrafka, moze i ogladnac go sie przejde, ale wlasnie bez przeswietlenia to raczej nic nie zobaczą, a jeszcze teraz go nie dam sobie zrobic... i nic z tego...

Witajcie,

miałam iść w piątek do fryzjera , ale moja "pani" sie pochorowała i przełożyła na dziś. Już się nie mogę doczekać. Włosy wypadają mi garściami , muszę je podciąć. Odświeżyć mój rudy wreszcie:tak:

Lotka a może ząb zdenerwował się przed porodem:-p:cool2:
Kilolek , Agrafka ja już nie noszę stanika do karmienia od jakichś 3 tygodni. Przestałam nosić też wkładki laktacyjne. Laktacja się unormowała zupełnie. Choć przy Antku wkładki nosiłam do samego końca

Etna a pamiętam jak jeszcze niedawno opowiadałąś o Amelce , co dopiero się urodziła:tak:

Lotka w takim razie może dziąsło.Kup sobie szałwię i płucz...Mi tak kazała zrobić.Tylko jeszcze nie zdążyłam tego zrobić.:nerd:
Gdyby w nocy bardziej bolał to można by podejrzewac zapalenie...ale skoro nie to pewnie nic groźnego.

Etna jakoś nie dociera jeszcze do mnie...:cool2:Może dlatego że się dobrze czuję? Nie wiem....Może boję się cieszyć? Nie wiem.Jestem spokojna wewnętrznie...Tak w radości na spokojnie mija mi czas. Jutro wizyta więc zobaczymy.Mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści. Może tą ciążą będę się w końcu cieszyła bez lęku? Oby.
Tak,rodzinka wie.Moja mama od razu mszę zamówiła żeby było wszystko dobrze.

Ostatnia edycja:
Witajcie,

miałam iść w piątek do fryzjera , ale moja "pani" sie pochorowała i przełożyła na dziś. Już się nie mogę doczekać. Włosy wypadają mi garściami , muszę je podciąć. Odświeżyć mój rudy wreszcie:tak:

Lotka a może ząb zdenerwował się przed porodem:-p:cool2:
Kilolek , Agrafka ja już nie noszę stanika do karmienia od jakichś 3 tygodni. Przestałam nosić też wkładki laktacyjne. Laktacja się unormowała zupełnie. Choć przy Antku wkładki nosiłam do samego końca

Etna a pamiętam jak jeszcze niedawno opowiadałąś o Amelce , co dopiero się urodziła:tak:
no tak, moze to "bóle przepowiadające" ;-) haha
Lotka w takim razie może dziąsło.Kup sobie szałwię i płucz...Mi tak kazała zrobić.Tylko jeszcze nie zdążyłam tego zrobić.:nerd:
Gdyby w nocy bardziej bolał to można by podejrzewac zapalenie...ale skoro nie to pewnie nic groźnego.

Etna jakoś nie dociera jeszcze do mnie...:cool2:Może dlatego że się dobrze czuję? Nie wiem....Może boję się cieszyć? Nie wiem.Jestem spokojna wewnętrznie...Tak w radości na spokojnie mija mi czas. Jutro wizyta więc zobaczymy.Mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści. Może tą ciążą będę się w końcu cieszyła bez lęku? Oby.
Tak,rodzinka wie.Moja mama od razu mszę zamówiła żeby było wszystko dobrze.
Gosiu, ciesze sie razem z Tobą :-)
i dzieki za ten pomysl z szałwią... zaraz sie poturlam z Tomem po chlebek to zaczepie o apteke.. :-)

reklama
Do góry