Witam! czy już kiedyś pisałam, że nie lubię poniedziałków? ;-) no jeszcze tyle dni do weekendu
moje dziecko właśnie urwało sobie cztery listki papieru toaletowego i bawi się tym już z dobre 10 minut

rozkłada, składa, klepie,

układa w kwadraty

no szok jak papier toaletowy może wpłynąć na spokój w domu

teraz rozumiem dlaczego kiedyś był tak pożądanym towarem
etna to intensywny weekend mieliście! tyle imprez w dwa dni :-)
agrafka kurde chyba i u nas przydałyby się wieczory bez komputera i telewizora :-) ale to jeszcze młoda musiałaby wcześniej zasypiać ;-)może się uda! młoda jedzie jutro z moją mamą na działkę, pojadę po nią dopiero w piątek ;-) więc mamy wieczory tylko dla siebie i aż jestem ciekawa jak nam miną?
lotka kupujesz dla Maćka dady? pytam bo to moje małe diablątko gdzieś tak do 1 roku życia nie mogła mieć nic innego jak oryginalne pampersy! wszystkie inne odparzały jej pupcię! co ja się napróbowałam to moje! teraz , jak zakładamy na noc, to nie robi jej żadnej różnicy co ma na dupci. już w szpitalu jak założłam jej z rossmana to cipcia była czerwona! wszyscy się zastanawiali dlaczego. moja mama mówi , żeby kupić jej pampersy. nie chciałam, bo to diabelstwo drogie, ale jednak się okazało, że innych pieluch mała nie tolerowała :-( delikatna dupcia
Ania moja Martynka jeszcze do niedawna na pytanie jak ma na imię odpowiadała, że Józia

(jej prababcia ma tak na imię) trzeba było widzieć miny innych matek na placu zabaw czy w przychodni jak moje dziecko przedstawiało się Józia

mnie tak bawiła, że nie mogłam wytłumaczyć, że to nie jej imię. zresztą to moja sprawa jak dałam dziecku na imię

- tak sobie myślałam
mama i jak Marcel na koncercie? podobała mu się muzyka?
martolinka jak mnie wkurzają ludzie patrzący na człowieka jak na zbrodniarza jak idzie z płaczącym dzieckiem

no jakby w życiu płaczu dziecka nie słyszeli
pathanka zazdroszczę posprzątania! u mnie bałagan jak nie wiem 1. że zaraz remont i nie mam motywacji do sprzątania, 2. jak sie już zabiorę to za chwilę jest kurz i brud , bo robią remont podwórka i cąły kurz leci do mieszkań!
pola moja Martyna nienawidziła pozycji na brzuszku! matko jak się darła jak tak ją kładłam! ja też bym się bała gdyby w nocy chciała mi tak spać! więc Ci się nie dziwię, że co chwila do Wojtka zaglądałaś :-)
kilolek to faktycznie jakiś pech z tym allegro. ja też będę kupować rolety przez allegro, ale chyba wezmę sobie jakąś firmę z Łodzi co to mi zrobi pomiary (na allegro pisze, że robią bezpłatnie) i potem założą, więc w razie co będę miała podstawę do reklamacji!
a ta baba z allegro jakaś niepoważna! ja bardzo długo trzymam potwierdzenia nadania!