reklama

Listopad 2009

ana albo upały albo odreagowuje wczorajsze imieniny

etna alez rozrywkowy weekend miałas! Jutro juz poniedziałek to moze trochę odpoczniesz, cos sobie posprzątasz ;-)

reklama
Kilolku to jest myśl jutro odpoczywam :-) tylko rano szybko mykne zawiesc meza do roboty, zobacze jak przyjmuje moj ginekolog zeby mu pokazac ten wynikk mojej prolaktyny, pomem male zakupy, obiadek dla synka, troche mam prasowania, jedno małe pranie, no i jeszcze jedno gora dwa okna mam do umycia, malego storczyka do przesadzenia, po męza do pracy, maly obiad dla niego i taki mam plan odpoczynku na juto:cool2:

dziewczynki, ja tylko melduję się że ejstem i żyję, w zeszlym tygodniu prawie nie miałam czasu nic napisac w ramach naprawiania relacji z mężem mieliśmy wieczory bez komputera. Weekend na lubelszczyźnie, niedawno dopiero wróciliśmy.
Jutro postaram się nadrobić! :-)

Śpicie jeszcze? ;-)
Ja w koncu przespalam prawie cala noc, odrobinke chlodniej bylo...
wlasnie sie dowiedzialam, ze sa w Biedronce mega paki Dada, to trzeba wyslac meza po zakupy dla Macka ;-)
Mam juz kilka paczek, zawsze to potem mniej na raz bedzie do zakupu ;-)
No i kawka..... ;-)

hej
etna to miałaś imprezowy weekend :tak:
lotka współczuje upałów , a pieluchy to zawsze się przydadzą :tak:
u mnie Lenka drzemie (oby z godzinę a nie pół) a Kuba siedzi i patrzy co piszę :-D , wogóle to muszę zacząć na niego Jakub wołać bo jak pójdzie do przedszkola to nie będzie reagował na swoje imię , a jak się go pytamy jak ma na imię to mówi "Kubul" :zawstydzona/y: ale ja tak na niego wołam

Hej hej my wrócilismy niedawno ;p

Wczoraj wyszedł nieziemski spontan. Wypad do zoo i potem obok na festiwal Ryśka Riedla - do mojej ekipy pod namiot ;p
Marcel wymeczony - a jaki spokojny :D Ja wyluzowałam sie w koncu :)) Po prostu było nieziemsko :) a Marcel ma juz zaliczony swój 2 koncert Rock'n'rollowy. Potem fotki dam :)

mamamarcela jak ja lubie czytać twoje posty zarażasz optymizmem kobieto. Tylko już nic nie mów o tym rocu bo też się zaraziłam i kupiłam dzisiaj Pawłowi biała koszulkę rocową rocznik 1967 :o Pisze do Was z komórki jestem u swojej mamy poszłam do Ginka mam tabletki Bromergon za 4 tyg mam przyjść na kontrolę i jeszcze raz badanie krwi

Witajcie,

był tydzień upałów to teraz czas na deszcz:wściekła/y: od rana pada z przerwami, ciekawe czy uda mi się wyjść z chłopakami na spacer. Wojtula teraz śpi w najlepsze, nockę też na szczęście przespał z jedną pobudką na mleczko:tak: Kuba z tatą robi obiad a ja się nudzę:-D
Miała wpaść do mnie dzisiaj Klaudzia ale sesja jej wypadła:-(

Mama to super, ze weekend tak udany:tak:

Ja tylko wpadam by powiedzieć, że jeszcze dycham, jakoś Was ogarniam, ale czasu na odpis nie mam, co się zabieram, to praca na mnie ląduje :-D
Także znikam , pozdrawiam.

reklama
Witajcie,
troszkę miałam zabiegane ostatnie dni. Dziś jeszcze pojechałam do koleżanki i ot zleciało;-)Ala w autobusie urządziła mała histerię. Ja zaprawiona w bojach , ale ludzie bardzo zniesaczeni płaczącym niemowlakiem;-)

Mama Marcel jakąś dziewczuszkę sobie tam znalazł?;-)
Etna dobrze , że zbadałaś tę prolaktynę.;-) kto by pomyslał ile od hormonów zależy
Ania Kuba był na jakichś dniach adaptacyjnych już?
Maxweel kiedy następne spotkanie z właścicielami mieszkania? trzymam kciuki żeby nie był to żaden przekręt

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry