reklama

Listopad 2009

reklama
Gosiulek - oby ta ciąża była spokojna i bez dodatkowo strsujących elementów, co do sokowirówki nie pomogę. W fajnym momencie zaciążyłaś, bo owoce sezonowe masz na wyciągnięcie dłoni, a i coś porobić pod kątem zimy można ;-)
Kikolek - buhahahahaha, niezła fota to musi być jak rodzinka tak reaguje.:-D Co do chrzcin... kij ma 2 końce, w domu lepiej , ale Ty się nahatasz, a i małej nie będzie gdzie nakarmić jak będzie Ci horda "zawalać"" kąty.
Lotka - szałwia to ogólnie ma działanie przeciwzapalne.
Agrafka - my też robiliśmy chrzciny za Wwką, jedne w Słupsku, drugie w Poznaniu.;-) Jedne w domu, a drugie w restauracji i było super. Fajnie, że teść lubi gotować.
Ok, znikam do roboty, bo już mi się skończyło cosik...

Ogladam swoją ukochaną siatkówkę. Co za emocje:tak:
Młoda tak cięgnie smoka , że aż powietrze mam wrażenie wiruje wokół;-)
Gosiulek musi być wszystko dobrze!! jakoś bardzo mocno w to wierzę:tak:
Kilolek kiedy masz chrzciny?
Agrafka jakby tylko ktoś za mnie zrobił chrzciny i nie musiałyby być w knajpie, byłabym wniebowzięta;-)a tak u nas zupełnie nia ma warunków

agrafka super masz z tymi chrzcinami, jak ja bym tak chciała.

Ja zawsze wszystko robię sama i w rezultacie nawet 5 minut nie mam by z gośćmi porozmawiać. Ale chyba tym razem jeśli zrobię w domu to każę sobie pomagać, bo ostatnio i tak moja mam rozgłosiła po rodzinie, ze to ona chrzciny przygotowala wiec niech teraz odrobi.

Martolinka jakos we wrzesniu chyba, jesczez nie mam pomyslu. Chetnie bym poczekała jeszcze kilka miesięcy z tymi chrzcinami ale później będzie zima, zimno i przez to tłoczno, bo już na dwor nie bardzo da się wyjść.

Powiem Wam, ze ja bym wolała zrobić w restauracji tylko cena mnie przeraża - 90 zl od osoby (2 dania i deser) lub 120 (obiad, zimna płyta i deser)

gosiulek przepraszam nie znalazlam tej sokowirówki i nie pamiętam jej nzwy a schowana mam głeboko le to nic z tych popularnych teraz na rynku

Cześć dziewczyny:-)
Udało mi się wejść teraz, bo S. wyekspediowany na spacerek z dziewczynami:-) Jutro ma ostatni dzień tacierzyńskiego i od czwartku z Marysią będzie córa mojej koleżanki z pracy - prawie 17-letnia Ada;-) Aż jestem ciekawa, jak się im będzie "układać":tak:
Agrafka, ja może nie za fajnie robię, ale całe nerwy przy załatwianiu z mieszkaniem zostawiam S., wiem, że on stara się jak może, żeby nam się krzywda nie stała..
Ana - Gonia spadła do Hani - masz wysuwane łóżko? Pytam, bo chcę kupić takie dla dziewczyn..wiadomo, że jeszcze Marta będzie w łóżeczku, ale za jakiś czas wolałabym takie "2 w 1"..
Martolinka, nie zazdroszczę wypadania włosów..mi wypadały dobre dwa miesiące, a teraz mam takiego "fajnego" jeżyka na miejscu, gdzie odrastają:-p
Gosiulek - więc ja trzymam mocno kciuki, abyś do końca ciąży cieszyła się w spokoju i radości, a potem szczęśliwie urodziła!!! Co do sokowirówki, my mamy z Zelmera,taką, jak Lotka:-)

I jestem z niej zadowolona..ja robię sobie i Marysi soki z owoców, a mój preferuje warzywne, nawet z kapusty kiedyś robił:baffled::-)
Kilolek, zrób w restauracji;-) ja się cieszę, że już jestem po:-)
Agrafka, fajnie masz z tymi chrzcinami:tak:;-)
Martolinka, i jak po siatce? Kurcze, jakoś mam wrażenie, że nasi odpuszczają pierwsze sety..a potem im ciężko..a Bułgarzy zmotywowani na maxa..
A my wieczorem jedziemy z Marysią do tej naszej lekarki, co leczy homeo, na kontrolę.. Nie chcę zapeszać, ale te lekarstawa Marysi pomogły i już nie mam ani jednego mięczaka!!!:-):-):-) A jakbym posłuchała panią dermatolog, to młoda musiałaby iść na łyżeczkowanie:baffled:

Załączniki

• sokowirowka-zelmer-julita-377-3690-100000-2620-M1-M.jpg
    sokowirowka-zelmer-julita-377-3690-100000-2620-M1-M.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 26
Witam,

Ale mieliśmy dzisiaj noc
unhappy.gif
Młody pięknie sam zasnął
yes2.gif
pospał do 24 i zaczęło się, nie mogł całą noc zrobić kupki, póżniej z płaczu zasnął przed 5 i spał do 8 a po jedzeniu jak poszła kupa to aż po pachy
shocked.gif
a jaka ulge poczuł, zaczął się uśmiechać i coś tam sobie "gugać"
laugh.gif

maxwell cieszę się, że z mieszkaniem się wsszystko wyjaśniło:tak:

gosiulek wszystko będzie dobrze;-) 3mam kciuki

kilolek dobre z tym zdjęciem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry