buziak
Fanka BB :)
msyckey - kładz duzo na brzuszku a przejdzie;-)
aljenka - czas szybk leci i za moment bedzie lzej.
Najgorsze sa 3miesiace z zycia dziecka. Potem drugi taki moment przełomowy to 6miesiecy - i z górki;-)
To zrozmiałe, ze jestesmy przemeczone i czsem mamy wszystkiego dosc, ale za moment bedziemy dmuchac pierwsze swieczki na tortach dziecakow i bedziemy wtedy miło wspominac ten czas i jeszcze zatesknimy za czasami kiedy nasze maluszki były takie słodkie:-)
A teraz z innej beczki troche. Zastanawiam sie nad zmiana podkładu do twarzy i nie chce kupowac w ciemno bo nie chce dziadostwa.. Co mozcie polecic? Chodzi mi o bogata kolorystyke i cos matujaco/kryjacego
aljenka - czas szybk leci i za moment bedzie lzej.
Najgorsze sa 3miesiace z zycia dziecka. Potem drugi taki moment przełomowy to 6miesiecy - i z górki;-)
To zrozmiałe, ze jestesmy przemeczone i czsem mamy wszystkiego dosc, ale za moment bedziemy dmuchac pierwsze swieczki na tortach dziecakow i bedziemy wtedy miło wspominac ten czas i jeszcze zatesknimy za czasami kiedy nasze maluszki były takie słodkie:-)
A teraz z innej beczki troche. Zastanawiam sie nad zmiana podkładu do twarzy i nie chce kupowac w ciemno bo nie chce dziadostwa.. Co mozcie polecic? Chodzi mi o bogata kolorystyke i cos matujaco/kryjacego

Ostatnia edycja:
placze bo ja cos boli, bo kupol piecze, bo pusto w brzuszku, bo nie ma Ciebie w poblizu a teskni bo chce sie przytulic i usłyszec znowu Twoje serduszko i poczuc sie znowu tak bezpiecznie jak wtedy kiedy byłyscie razem... a nie umie inaczej Ci tego powiedziec, zawolac..
Ze ona juzteraz Tobie ufa ajbrdziej na swiecie, Ciebie najmocniej kocha i na Ciebie liczy i jak macie płakac razem z bezsilnosci awet to róbcie to u siebie w ramionach;-)[/QUOTE]
Po zabawie to chce byc noszona a jak ja odkładam do spania to płacze. Wiec cały czas do nastepnego karmienia trezba jakos jej uwagę poswięcać. W ogóle z nia to jest jakas dziwna sprawa - w nocy bez problemu śpi w swoim łozeczku. Sama w nim usypia i tak jest przez cala noc. Karmie i odkładam. A jak robie tak w ciągu dnia to jest płacz. O co w tym chodzi??!!
Natomiast zaczyna reagowac na kołysanki. Spiewam jej albo puszczam z kompa i od razu się uspokaja. Strasznie na nia muzyka działa.