reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Nooo to sie wczoraj pochwalilam, ze tatus sie mial zajac mlodym z wlasnej inicjatywy... Dzwonil wczesniej specjalnie zeby mi oznajmic ze przejmuje wieczorny dyzur. Po powrocie do domu ani me ani be, grzebie w telefonie. Kiedy mu przypomnialam co mowil, to sie prawie obrazil i tak od slowa do slowa rozpetala sie awantura. Powiedzialam mu, ze nic nie robi ani przy mlodym, ani w domu, a on na to, ze przeciez mi wniosl rame od wozka :wściekła/y: Nosz k... poswiecil sie! Tak sie zaczal wydzierac, ze nawet nie mialam ochoty na niego patrzec pozniej. Polozylam sie spac w pokoju mlodego. Od rana (UWAGA) to ON jest na mnie obrazony i zeby MNIE ukarac nie wzial kanapek do pracy :eek: Sniadanko mialam gotowe przynajmniej.

Ha ha, ha taj się smiałam, ze sobie dziecko obudziłam:tak: Rozbraja mnie czasem męska pomysłowosc...

Młodak mnie sie to ostatnie podoba:tak:

Wiecie rośnie mi mały narcyz. Do pielęgnacji po kąpieli przynoszę sobie przewijak do łazienki i kładę na blacie przy lustrze. Moje dziecie strasznie rozwrzeszczane podczas zabiegów pielęgnacyjnych dzis od razu się uspokoił jak przełożyłam go na brzuch, podniósł się na rączkach i przez 15 minut gadał i uśmiechał się do siebie w lusterku:-D:-D Widać było, że jest sobą zachwycony:tak:

Próbowałam go oduczyć zasypiania przy cycku ale nie jest to możliwe. Po prostu nie będzie wtedy spał i już:no: Trochę się obawiam na przyszłość, bo przecież muszę wrócić do pracy i dobrze by było gdyby choć w ciągu dnia sobie radził sam... Macie jakiś pomysł jak go nauczyć?

reklama
No właśnie też głównie między 1 a 4 się zastanawiam, ale bardziej obstawiam 4, tylko K. kwęka że "spodnie za ciemne".

no i własnie fajnie ze sie nie zlewaja ;))

a jak tak chce na jasno to niech sam sie ubierze na biało ;-):-)

Próbowałam go oduczyć zasypiania przy cycku ale nie jest to możliwe. Po prostu nie będzie wtedy spał i już:no: Trochę się obawiam na przyszłość, bo przecież muszę wrócić do pracy i dobrze by było gdyby choć w ciągu dnia sobie radził sam... Macie jakiś pomysł jak go nauczyć?

co najwyzej mozesz sciagac porcje mleka na wieczor i karmic go swoim mlekiem z butelki.. ;-)

Młodak, ja 1 i 2 mam w ulubionych:tak: Mamy podobny gust...

Cieszę się, że nie tylko ja lubię takie skromne stroje. Te całe garniturki jakoś do mnie nie przemawiają.

No i zasnął :-) Czyli mamy kolejny mały sukcesik, ech, cieszę się jak dziecko :sorry:

Gratuluję. ja to chyba nie mam co liczyć na zaśnięcie bez jedzenia....

no i własnie fajnie ze sie nie zlewaja ;))

a jak tak chce na jasno to niech sam sie ubierze na biało ;-):-)
..................

Też mu to zasugerowałam :-) i niech spływa. Raptownie znawca mody się znalazł i chce się udzielać w ubieraniu małego. A jak w ciąży kompletowałam wyprawkę to miał wszystko głęboko w d.....ie. I tylko stękał, że dużo kasy na to wszystko idzie.
Jak się okazało, że butelki i smoczki uspakajające TT to totalny niewypał to niemalże aferę mi zrobił. Więc się zapytałam gdzie był jak czytałam opinie i zamawiałam? Zrobił tylko durną minę.
Naprawdę nie rozumiem facetów.

młodak - Masz racje !
Moj ma identycznie, jak do chrzcin to głowny decydujacy a jak na codzien to wszystko sama kupuje:confused2:
Ja na ten moment bym sie nie zastanawiała i wzieła 4.
Ewentualnie wdziałam w necie taki sam z niebieska body-koszla a białymi spodniami tyle ze czapka juz inna:baffled:
Tu jest tez fajny komplet
WA011 ubranko z kamizelką - Ceneo.pl

Mlodak super ubranka. Mi sie podoba nr.1 i 2

Ja stwierdzilam ze na dwie godziny nie bede stroic mlodego w garnitury i kupilam bodziaka-koszule i spodnie biale lniane. A ze bylo 32 stopnie to spodnie mial tylko w kosciele. Na imprezie mu sie ulalo i tyle byl elegancki:-D

Dziewczyny w jakim rozmiarze chodza wasze dzieciaczki? moj ma 2 miesiace i juz w 68 wchodzimy:szok:

reklama
Do góry