reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
IMG_0467.jpg to ja sie pochwalę zakupami. a więc ten niebieski kocyk w kwiatki jest za 11.99. potem brzoskwiniowe body z długim rękawem była przecena i kupiłam za 3,50 zł!! ale była ostatnia para w neutralnym kolorze. reszta wszystko na dziewczynki, a ja nie wiem co bedę miec. potem niebieskie body z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami za 5.99 zł (chyba ze to inaczej się nazywa nie body) zielona koszuleczka czy kaftanik za 7.99zł no i największy hit to niebieskie koszulki z krótkim rekawkiem za 2,80 zł!! ale były dwie ostatnie. była masa ubranek ale na dziewczynki. różne body za 6,90zł i śpiochy za 9 zł. no i pajace z koszulkami za 9zł. no ale róż. a jak bezie chłop to przecież go nie ubiorę jak laleczkę:-D

a dla siebie zakupiłam tuniczkę i spodnie ciążowe. te małpy spodnie kosztowały 70 zł:wściekła/y:

domikcw to się obłowiłaś z ubrankami dla maluszka, z takimi cenami można szaleć:-)
aniołeczek niestety koszty całej wyprawki powalają, przy pierwszym dziecku tym bardziej:-(ubranka to jeszcze okazyjnie można kupić, ale cała reszta? eh becikowego co najmniej 3 razy zabraknie:angry:

Ceny są masakryczne, dlatego się zastanawiam czy by od przyszłego miesiąca nie zacząć kompletować wyprawki. A jeszcze idę na wesele w październiku i to jako świadkowa a to też nie mały koszt

sylwia to masz wydatek...

u nas wysiadł piec CO i czeka nas wymiana przed zimą- też koszty. Wszystko tylko te pieniądze i pieniądze a becikowe? hmmm jeśli je ktoś dostanie no to fajnie bo przecież zmieniły się przepisy od 2013roku i nie każdy dostanie nawet ten nędzny 1000 zł a dla mnie np to dużo pieniędzy....
Wyprawkę kompletuję powoli juz od dawna własnie zeby zaoszczędzić na kosztach i szukać okazji cenowych

jak jesteście ubezpieczone i mężowie to dostaniecie pieniądze z ubezpieczenia, nam ostatnio wpadło ok 2tys/głowę :) ale jakiś miesiąc przed zajściem w ciążę zrezygnowaliśmy z ubezpieczenia:wściekła/y: i tym razem nic do portfela nie wpadnie:angry:

jak jesteście ubezpieczone i mężowie to dostaniecie pieniądze z ubezpieczenia, nam ostatnio wpadło ok 2tys/głowę :) ale jakiś miesiąc przed zajściem w ciążę zrezygnowaliśmy z ubezpieczenia:wściekła/y: i tym razem nic do portfela nie wpadnie:angry:

My niestety z mężulkiem też się zgapiliśmy i kasa na przeleci koło nosa:wściekła/y:

reklama
Do góry