witam poniedziałkowo.
dopiero przed 12 a ja zdążyłam iść zrobić badania, i z awizo na pocztę, załatwić US zmienę adresu i posprzątać w domu trochę. po południu po wyniki krwi idę. i resztę dnbia chyba będę się nudzić. w czwartek UP rano i ginekolog od 12 przyjmuje..
Jutrzenka zgadzam się z Tobą... Dla Ciebie oklaski że napisałaś prawdę co myślisz a nie gromy.
czasem ciężko nadrobić wszystkich i każdej coś odpisać. ale chociaż trochę skrobnąć można. i racja ja sama w drugiej karcie otwieram okienko odpowiedz. i przed opublikowaniem robię kopiuj by mi nic nie znikło.
ale to od niedawna w drugim oknie otwieram. raz mi się samo przypadkiem włączyło. mam nową przeglądarkę szybką i jakoś lepiej chodzi niż chroom czy mozilla. ta nowa to MAXTHON #. wypróbujcie
Wernikika moze spróbuj jak dziewczyny pisały zdjęcia pstryknąć to się nie pomyli.
MlinowaP prześlij trochę truskawek Nam.
Dziewczyny zauważyłam że im bliżej rozwiązania tym bardziej stajemy się nerwowe i więcej na forum jest sprzeczek. i nie tylko na tym wątku. coś chyba hormony buzują.
Mina u Nas niby chłodno a ciepło. ale wydaje mi się że będzie dziś troszkę padać. 20 stopni
spróbuj z
METEO.PL jak dla mnie się sprawdza. tylko na początku miałam problemy z odczytem. są 3 wersję . na 60h na 84h i pogoda morza bałtyckiego. i też można wybrać region a nawet i samą miejscowość. mi się jeszcze nie pomyliła wgl.
KarolaM zrezygnuj i zacznij odpoczywać wiem że będzie ciężko napewno. bo może być nudno ale nie możesz się przepracowywać. też miałam umowe-zlecenie. i nic mi nie przysługuję. rozumiem Cię.