reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Uuuu Monika to kiepsko :/ Oby szybko przeszlo dzidzi.

Niezapominajka dziekuje :D A tesciowa ma rzeczywiscie tepy leb. Heheh. W sumie jesli chcesz, zeby sytuacja sie zmienila to bys musiala z nia pogadac. Nie z mezem tylko bezposrednio do zrodla. Szkoda, ze to nie jest latwe :/ Ja zawsze mialam problem z wyznaczaniem granic, najczesciej sobie daje na glowe wejsc. No, ale od malenkosci bylam uczona: starszych sie slucha i koniec... niewazne jak absurdalne poglady czy zachowania prezentuja. Ehhh

MsMickey super pomysl! Dzieki! Delikatnie, ale dobitnie - na pewno skorzystam :) Zeby podkreslic slowa, wrecze mopa na wejsciu :-p Kciuki za bioderka. Na pewno bedzie dobrze.

reklama
Monika calabuzia u piotrusia to byla masakra:język, poliki,podniebienie, nawet na wargach mial;/ i bylo z dnia na dzien coraz gorzej;/ na poczatku tylko bialy nalot ale potem az roslo takie ropne biale cos;/;/maly plakal baaardzo. no i podobno pomaga wypdzlowanie buzi moczem dziecka, ja bym sprobowala ale nie moglam siku zlapac na pieluszke. teraz borykam sie z ciemieniucha

niespodzianka no to ja mam podobny charakter...jakos nie potafie sie przeciwstawic i robia ze mna co chca chociaz w srodku kipie;/

Mąż w domku bo ma urlop, mała śpi już 2 godziny, a ja mam czas ogarnąć mieszkanie, pogadać przez telefon, posiedzieć na necie:-) Czy Wasze dzieciaki robią czasem seledynową kupkę?

Dzięki Dziewczyny za kciuki! Szymek dziś znacznie lepiej, już w ogóle temperatury nie ma! Nie wiem co to było. Tylko lekko katarowo mówi. Ale kataru jako takiego nie ma...

A ja dzisiaj byłam z Moniką na szczepieniu, chłopaki w domu zostali. Bidulka tak płakała na szczepieniu, że aż pierwszy raz jej łzy poleciały! Tak mi jej było szkoda! Teraz zjadła butlę i śpi :)

MsMickey - skonana? nieee, mój syn jak jest chory to jest mega grzeczny zawsze i spokojny i nie ma z nim najmniejszego problemu. W nocy tylko się obudził ok 22 jak mu gorączka wzrosła, ale dostał nurofen i poszedł spać i spał do 8 rano, a Monika się obudziła na cyca o 2 a potem mąż jej dał butlę o 7 więc się wyspałam :)

u nas dzisiaj okropna pogoda. Rafal spi niemal caly dzien ciekawe jak bedzie w nocy. Weronika wstala dzis o 5.40 potem zasnela o 11 na cale 50 mminut i dalej szaleje, ja nie wiem kiedy to dziecko dopadnie zmeczenie. Ona wiecznie na wysokich obrotach,zawsze zwarta i gotowa a spanie to tylko dlatego ze wszyscyy spia i nie ma z kim gadac inaczej moglabyy nie spac
Szymek nie spi w dzien odkad skonczyl rok i miesiac... ;-P Monika dzis po tym szczepieniu nie moze na dluzej przysnac,bidulka pewnie ja boli miejsce wklucia...
dziewczyny powiedzcie mi czy wasze dzieciaki jak gazuja to tez tak smierdząco mówie o tych cyckowych

Moja nie ... Tzn puszcza baki ale ich nie czuc mam wrazenie a juz na pewno nie smierdza. A je pol na pol moje i modyfikowane.

Mam bardzo pilne pytanie! Czy jak lezycie na ziemi jestescie w stanie podnieść i opuszczać nogi do góry tak by nie bolaly was mięsnie przy spojeniu łonowym, bardzo nisko na brzuchu i w dolnym odcinku kregosłupa? Mnie boli tam, również jak podniose coś ciezkiego. O nozycach mogę zapomnieć. Już minęly 2 miechy od porodu i nie wiem czy się mam martwic......:crazy:

Mam bardzo pilne pytanie! Czy jak lezycie na ziemi jestescie w stanie podnieść i opuszczać nogi do góry tak by nie bolaly was mięsnie przy spojeniu łonowym, bardzo nisko na brzuchu i w dolnym odcinku kregosłupa? Mnie boli tam, również jak podniose coś ciezkiego. O nozycach mogę zapomnieć. Już minęly 2 miechy od porodu i nie wiem czy się mam martwic......:crazy:

kochaaana, ja w ogóle nóg tak nie podniosę bo by mi się kręgosłup wyprwoadził do sąsiadów :) Jestem pełna podziwu!

reklama
esperanza - az sprawdzałam. Teoretycznie dam rade i nic nie boli. Ale moje mięśnie brzucha chyba w trakcie ciązy zaginely... nozyce za przeproszeniem 10 sek max a podnieść równoczesnie dwie nogi z podłogi do swiecy dałam rade 3 razy. Cholera w 9 msc miałam chyba lepsze...

Do góry