reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej dziewczyny,

Młodak powodzenia w rozmowie (mam nadzieję, że nie za późno :sorry:)

Gkvip mój też mnie już parę razy "przywoływał do porządku". Ciekawe kurna czy facetom by czasem nerwy nie puszczały, gdyby 24h/dobę z dzieckiem przebywali :tak: A jak się jest parę godzin w domu, to oczywiście łatwo być tak wspaniałomyślnie, wyrozumiale cierpliwym :rolleyes2:

Mój wczoraj zasnął o 20-tej i obudził się na pierwsze karmienie o 3 :szok: Ciekawe co przyniesie dzisiejsza noc...

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu, z niepokojem czekam na ewentualne objawy poszczepienne... mam tylko nadzieję, że go nózie nie bolą w miejscach wkłucia :-(

reklama
ja też w następna sobotę na wesele jadę ale jedziemy z Niuśką także długo nie zaweselimy :-(, a 15 września zaś wesele tylko że tym razem kawałek drogi będzie do przebycia i zaś z Niuśka także pojedziemy i wrócimy :-(

Moja córcia dziś smutne ma oczy, cierpiała cały dzień, nie mogła zrobić kupy.
Wrzuciłam filmik, by pokazać jak zadziałał mój słynny termofor. Zupełnie nic nie pomagało. Jak zwykle w ostateczności ciepły termofor wygrał.
bol brzuszka_brak kupy - YouTube
A tu Nadia po karmieniu...Tak jest często, ale dziś to już strasznie, widać po oczkach, że cierpi...
kolka - YouTube
Ale wystarczył szum nagranego wentylatora...A wcześniej nosiłam, bujałam, gadałam, masowałam, dawałam herbatki i nic nic nic nie pomagało... Bądźcie cierpliwe mamuśki, w końcu coś musi zadziałać...Wystarczyło,że położyłam obok szumiący telefon i pieluszkę do przytulenia i dosłownie po minucie zasnęła...
po kolce - YouTube

Alijenka "ale ja karmię mm
laugh.gif
..." no to nie wiem...może butlą spod pachy?:-D

Ostatnia edycja:
Waris - Amelka ma cudne włosy :) śliczna dziewuszka :)

Iwon - Borys ma póki co niebieskie, takie atramentowe. Do brązu mu daleko, przekłamał mi aparat :)

Klusia - biedactwo, strasznie mała płacze :( kochana jest

moje dziecko zasysa łapkę do łokcia :eek: najbardziej wkurzający dźwięk na świecie? (zaraz po kocim języku liżącym folię) - dźwięk ciamkanego palucha. Matkoicórko! Będzie spał w skarpetkach na dłoniach i tyle..

Ostatnia edycja:
Klusia, ale biudula cierpi, az mi sie samej płakać zachciało :( póki co odpukać, ale nie mieliśmy problemów z kupką są minimum dwie dziennie, a czasami i 5.

Klusia Nadinka jest przecudna, śliczna dziewusia z niej! Szkoda że tak płacze bidulka :-( Mój też dzisiaj miał problemy brzuszkowe, muszę koniecznie nagrać suszarkę (wentylatora brak) i spróbować, bo jak go brzusio boli to ciężko mu się zasypia.

dziewczyny mam nagrania bardzo fajne suszarki z biciem serca. Napiszcie maile na prv to przesle. Najwieksze trwa 80 minut ale watpie aby przez poczte przeszlo

nagrania mam 4. 2 po ok 14 mb
1 ma 40 a ostatnie 73 mb - ale w sumie to ma 80 minut...

Ostatnia edycja:
Hej,

młodak mam nadzieje,że sobie wszystko wyjaśnisz z mężem:tak:
daj znać.

klusia biedulka:-( współczuję kolek, żeby szybko tylko przeszły.

Ja juz się nie moę doczekać jutrzejszego południa jak mąż wróci z pracy i w końcu weekend, mam juz dosc, w tym tygodniu tylko w poniedziałek była koleżanka z synkiem u mnie, a reszta dni sama z dziećmi non stop, jakaś depresja mnie chyba dopadnie. No ale w sobotę wychodzę z domu popoludniu i nie wiem kiedy wrócę:-D muszę odreagować, umówiłam się w mieście z koleżanką. A moj bedzie z dziećmi:tak: też mi się coś należy:-D

reklama
Hej :)

Dziewczyny karmiące piersią, czemu chcecie wprowadzać nowe pokarmy już od 4 m-ca, a nie od 6?
ja w zasadzie jeszcze nie zdecydowałam kiedy ale raczej wcześniej niż od 6 bo wtedy już do pracy wrócę a na razie zastanawiam się kiedy butelkę wprowadzić :-D

dziecko zasysa łapkę do łokcia :eek: najbardziej wkurzający dźwięk na świecie? (zaraz po kocim języku liżącym folię) - dźwięk ciamkanego palucha. Matkoicórko! Będzie spał w skarpetkach na dłoniach i tyle..
u nas dokładnie to samo :eek: próbuje pięść zmieścić w buzi albo otwartą dłoń pakuje aż się krztusi :wściekła/y: a z tym zasysaniem to jak sobie radzisz? wyciągasz paluszki czy pozwalasz?

Do góry