Paula - cierpisz na bezsenność Kochana, w sobotę? Łózko Cie nie wołało?
Ja z łóżka nadaję o tej porze

Wyprawiłam męża do pracy i dałam znać żeby się nasza kochana mamusia bliźniąt nie musiała martwić ;-) i pojechałam na ryneczek po warzywka.
Mina - jaka piękna dawka energii, mogę troszkę skubnąć, bo pranie do mnie woła, a ja jakbym zatyczki w uszach miała, coś tam dociera niewyraźnie...
własnie wstała moja wróżka w szlafroku i skrzydełkach i stwierdziła, że nie spała całą noc... no może godzinę, a w ogóle to ma kłopot ze skrzydłami, bo za ciasne są korytarze

, chyba muszę przestać narzekać na spanie przy córci, bo to mały klon i nie dość, że ma większość objawów ciążowych , to jeszcze broni objawów z cała mocą
dzisiaj w planie hamak, trochę porządków (głównie w wykonaniu małża, nie wiem, czy on to już wie) , gołąbki bez zawijania, a pranie - jak się będzie głośno darło
Buziaki i miłego dnia
A nie da się odpoczywać?? Jeden dzień i już masz dość???

Wróżka jest wspaniała i kochana!!
Hamak popieram, resztę tak sobie ;-) No chyba, że w wykonaniu męża, ale tak by się nie namęczył zbyt.
Kupiłam dziś wodę mineralną z dodatkiem melisy. Wygląda na to, że będę oazą spokoju

A przyda mi się, bo dzień mnie czeka kuchenny, robię pastę paprykową Jutrzenki, ogórki w miodzie i ogórki w zalewie z curry. O! Taka dziś będę pani domu

Karola witam po przerwie :-)
Majeczka jakiś babski przywilej, puścić kilka wiązanek i samej posprzątać?

Co do zastępstwa to my tak na zmianę z innymi

Czytam, że sklepy meblowe biorą nr tel. tak pro forma, bo do mnie też nie zadzwonili z opóźnieniem. A może lubią rozzłoszczone klientki??
Mimii udanego WYPOCZYNKU podczas grillowania :-)
Marand współczuję syt. z wózkiem, też bym się wściekła

. Macie wpłacone już jakieś pieniądze w sklepie? Jak tak to walcz o rabat, a jak nie to może jest inny sklep?
Anć mogę sobie też jeden wybrać?
Zobacz załącznik 492036 Pisałam o bukiecie, ale teraz zmieniam zdanie. Chcę sfinxa

Ależ macie farta!! Gratuluję

A co do skurczów to współczuję, dobrze, że już Ci lepiej, ja na razie jedyny jaki odczułam to w łydce ;-)
Nikamo pysznego grilla!! A dokładniej tego co na nim ;-)
Mina mam nadzieję, że już dobry nastrój wrócił? Może kawka w moim wykonaniu?
Zobacz załącznik 492037
Jutrzenko ja już wiem, że wakacje siostry będą wspaniałe! Piękne miejsca przed nimi :-)