reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie babeczki
nie nadrobię , nie ma szans ale podczytałam że katiuszce potrzebne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno będzie dobrze :)
a tak na marginesie ja mam jeszcze 2 tygodnie wolnego
;-)
a Zuza i Bzzzz jeszcze balują???? halo laski!!!!!!!!!! gdzie Wy jesteście?????????????????????????? HALO HALO HALO!!!!!!!!!!!!!!!
no brak mi Was:zawstydzona/y:
oj kochana dziękuję że o nas pamiętałaś ...:sorry2:to miłe :)
Ani@k pewnie zuza zrobiła bzzz takie pazury, ze ta teraz bidna nie może nimi na klawiaturze pisać:-D:-D nie mówiąc już o zmywaniu garów:-D
bzzzz mam rozwiązanie: weź do każdej ręki ołówek i nim wciskaj literki :-D
nie piszę bo mam niewyróbkę ale poprawię się .... zostały mi 2 tygodnie wolnego i chcę skończyć remonty przed wrześniem ... i jak dobrze pójdę to skończę :)
A może BZZZ zacieła sie w aucie i z pazurami nie może chwycić klamki:-D
nie mam samochodu od wypadku majowego :-(ale gdybym miała tak pewno by było hi hi hi , Tylko że my nie miałyśmy czasu siedzieć przy paznokciach :):-p

Ostatnia edycja:
reklama
helloł babolce!!!

no ja jestem, jestem,ale w pracy siedzę do 18 wczoraj byłam na siłce wróciłam padnięta ,wykąpałam się i poszłam do wyra z M :-):-D:rofl2:,a dzisiaj nie dawno też z pracy weszłam do domu....
katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam kciuki kochana...
Caterina ,jak dobrze kojarzę to @ przyszła? więc tulę ......
Gatto dokładnie nie wiem o co chodzi ,ale jeśli dobrze czytałam to ja taki zabieg zrobiłabym po porodzie bo rozumiem,że chodzi o jakieś znamię u Ciebie do wycięcia?

a co do ciężarówek to ja nie widzę powodu do tego,żeby uciekać z Naszego wątku ,to ,że piszecie o ciąży ,ciuszkach itd itp to trudno może i my się w końcu doczekamy takich rozmów a jak na razie to rzadko się udziela bo jestem w połowie nie w temacie :-(

a ja kochane tipsiorów nie zakładam tylko manicujre i pedicure robię oraz hybrydę a to duuża różnica ,nie wiem ,które to wariatce przyszło do głowy ,że bzzz miała by długie pazury mieć ????:dry::baffled:my miałyśmy co innego na głowie :rofl2::laugh2::-p

Ani@k kochana jesteś , mi też brakowało Ciebie .....bionda może wrócisz do Nas? bo faktycznie jakoś mało Nas staraczek się zrobiło ? jakiś nowy przepis na schizkółku by się przydał:-)

Czesc Bzzz. Fajnie, ze mozna poczytac cos od Ciebie:-)
Pewnie cos uknulyscie razem z Zuzanka;-)

Niestety podla@ przylazla dzis w nocy, wieczorem juz byl sluz zarozowiony. Dostalam znowu malego dola, ale staram sie isc do przodu.

Jutro jade w koncu do tej kliniki dac papiery i poprosic o termin pierwszej wizyty.
Obecnie jest mi juz wszystko jedno.... Przeciez na ch... u nie stane:-D

eM ma wizyte u urologa na USG za 2 miesiace. Niezly timing tutaj tez maja, nie ma co.
Rozmawial z nim ten lekarz i stwierdzil, ze jego spermiogram jest ok, nie ma zadnych bakterii, wiec jakies zapalenie nasieniowodu wyklucza. eM mial 7 lat temu podejrzenie o raka jadra, wiec mial operacje.Wycieto mu maly guzek, ale nieszlosliwy byl. Od tego czasu jest wszystko ok.

Opowiem Wam te historie. Jak to facet, nie chcial sie przyznac, ze go bola kulki. Jak wrocilam z pracy wieczorem pokazal mi to spuchniete jadro twierdzac, ze go bardzo boli, ze ledwo chodzi. Byla sobota, wiec rano pojechalismy do szpitala na dyzur. Zbadala go pani chirurg w chustce na glowie:)Dostal skierowanie na badania w klinice. Za 3 dni telefon od lekarza, ze jest podejrzenie raka , a w piatek mial operacje. Wszystko poszlo dobrze, zrobiono biopsje, to byl tylko guzek na szczescie.
Na drugi dzien to juz sobie zrobil recznie symulacje" Czy mi dalej staje?" Okazalo sie ku jego ogromnej uldze (no i mojej) ze tak.
Na trzeci dzien Mezus chcial to sprawdzic w praktyce, a byl dalej w klinice:-D Narozrabialismy troche w toalecie, a ze sciany cienkie, to pielegniarki sie dziwnie na nas patrzyly:szok:
Moral opowiesci: Wilk syty i owca cala

Do dzis nie uskarza sie na te okolice, ale ja wole chuchac na zimne, tym bardziej, ze jesli nas zakwalifikuja do in vitro musi byc wszystko w porzadku. Boje sie tego, ale nie mam wyjcia. Mam juz 36 lat...

Katiuszka-myslami jestem z Toba

Catarina to razem wizytujemy ciotke z czerwona walizka:-)

Aleksis no to kochana nie zła historia :-) no i dobrze,że to nie wredna i złośliwa betia była a @ wredna zaraz zniknie i będzie lepsze samopoczucie :tak: a tymczasem tulę ,nie matw się kochana a do in vitro rozumiem,że chcesz podchodzić?
Poziomecz_ka witaj na staraczkach po 30 stce i napisz nam coś o sobie :-)

Aleksis przykro mi, ze przylazla.....kurcze....Powiem ci to, co mi powiedzial moj ginek, jak bylam u niego zdesperowana ze lzami w oczach: Zapisz sie na iui lub invitro, bo czas ucieka.Czekajac na wizyte (u nas czeka sie ok roku) staraj sie naturalnie. Jak pojdzie dobrze, odwolasz iui, jak nie czekanie ci minie milej:happy: Oczywiscie zapisalam sie i za jakis tydzien bylam u niego z wiadomoscia roku:-Dale sie zdziwil!! Iui na wszelki wypadek jeszcze zostawilam, ale po badaniu NT pewnie odwolam:tak:

Czesc Poziomeczka!

reklama
Do góry