Hej Dziewczynki,
Nie pisałam dwa dni bo jednak we wtorek wieczorkiem podjechaliśmy do szpitala podejrzeć co u Synka.
Miałam ktg i usg i badanie i wszystko ok ale szyjka sie skróciła i doktorek powiedział, ze jak nie zaczne odpoczywać na serio to za 3 tygodnie powitamy Olka. A że nie chcemy jeszcze chyba.... to odpuszczam troszkę...
Co nie znaczy ze wczorajszego dnia nie musiałam spędzić całego u dziadków (nowa opiekunka do wprowadzenia) ale dziś już odpoczywam

Rano tylko na badaniach byłam

Poza tym Olek waży 1700 g już i nogi w dole cały czas więc jak przysadzi kopa w tą szyjkę to masakra:-)
Tak więc żyję, czytam Was z komórki , jakby się coś działo to dam znać smsem na pewno.
katiuszka - &&&&&&&&&&&&& nieustająco trzymam
Gatto - &&&&&&&&&
Za staraczki też kciuki i widzę , że dziś Pan Glut rządzi znowu

Z glutem to jest tak , że jak jest glut to znaczy ze zbliża się owulka, jak jest megaglut to znaczy , że można mieć z tego Julkę ;-)

a jak glut znika to znaczy , że jest owulka właśnie i jak gluta już drugi dzień nie ma to jest z tego Olek

To tak w skrócie.
A w ogóle to w miesiącu Olkowym to gluta prawie nie było albo kontrola go przyćmiła ;-)
Życzę wszystkim miłego dnia, wracam na kanapę i przesyłam dla Was tłuste konkretne fluidy :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~