reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hmmm tylko nie pomyl dziurek :-D (znaczy eM niech nie pomyli:-D)
:rofl2:

choć nie wiem jaką pozę bym obrała, zawsze trafi tam gdzie trzeba:-) nawet jak się nosem nadstawię..:-D:dry:

...mam jeszcze "parę:pytan i watpliwości..........:sorry2: ale to może innym razem.......

dawaj Kasica 'kto pyta nie błądzi'

a ja wpisu Mumy nie znalazłam..odnalazłam za to batalię z ziołami ;-)

reklama
a ja wpisu Mumy nie znalazłam..odnalazłam za to batalię z ziołami ;-)

o, no to gdzieś w okolicach ziołowego węzła gordyjskiego było też o owu i jej skomplikowanych związkach z glutem ;-)

kasica, może sie umówmy tak:
My damy Ci odpowiedzi na te cykliczne pytania, a Ty sobie je wydrukujesz i przy kompie powiesisz, co?:-) Zrobisz sobie takie Twoje osobiste FAQ :-D

o, no to gdzieś w okolicach ziołowego węzła gordyjskiego było też o owu i jej skomplikowanych związkach z glutem ;-)

i to jeszcze dla mnie specjalnie Muma napisała :zawstydzona/y:

Kasica glut w zależności od czasu i akcji wyprawia różne dziwaczne figle.. kiedy się wydaje że jest - nie ma go, a kiedy się wydaje że go nie ma - jest!u mnie zazwyczaj 'wychodzi' na światło dzienne, nie mogę go pomylić z niczym innym, choć powiem szczerze że podczas okresu przed i po owulacyjnego staram się nie robić nic z jajkami, bo mi się zaraz z glutem wszystko kojarzy, no może nie z glutem ale z tym, co można robić gdy się ma gluto'tok
glut jest zwiastunem owulki, to chyba było tak: najpierw glut, potem owu a na końcu skok temp., tak???
choć w mądrych książkach nie ma napisanego w jakim dniu konkretnie owu wystepuje

chyba że!!! się idzie na monitoring do gina - wtedy on magiczną gałkę wsadza tam, gdzie wszystko dokładnie widzi i wtedy mówi 'dziś proszę startować' w znaczeniu 'przytulać się' vel 'bzyknąć' tudzież 'wykorzystać sytuację'

Hej Dziewczynki,

Nie pisałam dwa dni bo jednak we wtorek wieczorkiem podjechaliśmy do szpitala podejrzeć co u Synka.
Miałam ktg i usg i badanie i wszystko ok ale szyjka sie skróciła i doktorek powiedział, ze jak nie zaczne odpoczywać na serio to za 3 tygodnie powitamy Olka. A że nie chcemy jeszcze chyba.... to odpuszczam troszkę...
Co nie znaczy ze wczorajszego dnia nie musiałam spędzić całego u dziadków (nowa opiekunka do wprowadzenia) ale dziś już odpoczywam:tak: Rano tylko na badaniach byłam ;)
Poza tym Olek waży 1700 g już i nogi w dole cały czas więc jak przysadzi kopa w tą szyjkę to masakra:-)
Tak więc żyję, czytam Was z komórki , jakby się coś działo to dam znać smsem na pewno.

katiuszka - &&&&&&&&&&&&& nieustająco trzymam

Gatto - &&&&&&&&&

Za staraczki też kciuki i widzę , że dziś Pan Glut rządzi znowu :-p
Z glutem to jest tak , że jak jest glut to znaczy ze zbliża się owulka, jak jest megaglut to znaczy , że można mieć z tego Julkę ;-):tak: a jak glut znika to znaczy , że jest owulka właśnie i jak gluta już drugi dzień nie ma to jest z tego Olek :-D
To tak w skrócie.
A w ogóle to w miesiącu Olkowym to gluta prawie nie było albo kontrola go przyćmiła ;-)

Życzę wszystkim miłego dnia, wracam na kanapę i przesyłam dla Was tłuste konkretne fluidy :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Muma :***

chciałam tylko dodać do mojego poprzedniego wpisu, że pisząc 'nie robię nic z jajkami' mam na myśli jajka od kury, nie chodzi mi o TE jajka;-)

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczynki,
KAtiuszka - będzie dobrze, zobaczysz
Kok.o, Ania - Was to ja uwielbiam czytać
Kasica - jesteś boska
Gatto - skoro trzeba szybko to masz decyzję podjętą, mocno zaciskam!
Muma - masz co nosić! ale faktycznie, lepiej poczekać, więc leż Kochana ile wlezie, a młoda i tatuś niech nadskakują

kasica, może sie umówmy tak:
My damy Ci odpowiedzi na te cykliczne pytania, a Ty sobie je wydrukujesz i przy kompie powiesisz, co?:-) Zrobisz sobie takie Twoje osobiste FAQ :-D

zaraz padnie pytanie "co to FAQ?":-D

no mi się "FAQ" z "fakju" kojarzy, ale Kok.o by wiedziała jak się to pisze.. to FAQ pewnie nie jest obraźliwe:-)

myślisz Muma że w jajka od kury się zaopatrzyć na TE dni????? muszę zrobić zamówienie ale to już na wrzesień:tak:

reklama
Do góry