Azorku trzymaj się kochana &&&&&&&&&&&
Marand kciuki za usg tarczycy &&&&&&&
Anć zup nigdy nie mroziłam więc się nie wypowiem, trochę za mały zamrażalnik mam na to.
A mamy są kochane:-) Moja też jak słyszy, ze mam na coś ochotę to jak tylko do nich przyjeżdżamy to to robi. Aż mi czasem głupio:-(
Marand kciuki za usg tarczycy &&&&&&&
Anć zup nigdy nie mroziłam więc się nie wypowiem, trochę za mały zamrażalnik mam na to.
A mamy są kochane:-) Moja też jak słyszy, ze mam na coś ochotę to jak tylko do nich przyjeżdżamy to to robi. Aż mi czasem głupio:-(
szkoda ze tu nic mi nie daja na wyciszenie troche tych skurczy nospa srednio dziala raczej a serio niczego sie w domu nie tykam
tyle ze wczoraj nalesniki nasmazylam dla mezastego i siebie bo amelkowna to raczje nienalesnikowa baba jest nawet nie chce patzrec na nalesniczki
ja wiem sierpien a ja ogrzewam ale wyjscia nie bylo szczena mi latala wary sine ehhh u nas jak slonko wyjdzie to jest max 13 stopni teraz ale wieje mocno do tego wiec czuje sie temp ok 10 stopni jakos:-( i po lecie w jukeju
boszszsz jak bym chciala miec teraz mame u siebie:-(ehhh ide zalegac dalej moze sie uda tym razem

maz ma odlozone ciuszki na wyjscie dla mnie i dla mlodej tez ma podpisane zeby nie zapomnial sam odlozyl zeby pamietal gdzie lezy torba i jak wyglada;-)w poprzedniej ciazy pakowalismy torbe do szpitala razem bo maz byl ze mna na porodowce i chcialam zeby sam pakowal zeby wiedzial gdzie co jest jak o to poprosze