reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzieki Dziewczyny za mile slowa,
U nas sytuacja opanowana, lezymy z trzecia kroplowka, badania zrobione, ktg i usg w miare OK. Olek ma 2000g i ok. 42 cm i to wszystko pewnie przez moje nerwy. Obiecuje sobie ze jak teraz wyjde to OLEWAM wszystko oprocz dzieciakow i eMa, kosmici daja przeciez rade a mama niech sie najpierw wyleczy. Dzis rano ustalilam z opiekunkami ze beda wymiennie po tygodniu i wszyscy sa happy. Im tez tak latwiej funkcjonowac a ja musze miec pewnosc ze nic sie nie zawali..
Nie zasne tu taki halas za oknem- samo centrum..
kasica- trudno mi z tel odpisac na priv. Ja bym nie zmienila, dzieki niemu mamy Olka! A moze tem drugi pacjentow nie ma? My go wzielismy z netu po super opiniach ze ma wielka intuicje.
Tere fere&&&&&&&&
Gatto super ze Ok
lopop - ja tez Cie pamietam i &&&&&&
dla reszty buziaki bo mam pustke w glowie, pewnie po tych lekach;-)

dzień dobry Babeczki!
o!!! PIERWSZA JESTEM????
Muma bardzo się cieszę, że już jest ok!!!! Masz rację, Ty, dzieci i eM jesteście najważniejsi!!! Nie możesz zbawić całego świata i uszczęsliwić wszystkich dookoła. Robiłaś i i robisz co w Twojej mocy, żeby było dobrze, ale widzisz jakim kosztem? Musisz trochę odpuścić, bo odbija się to na Tobie i Olku. Dobrze, że z dziadkami tez opanowana sytuacja, no a w razie jakiś komplikacji,niestety...moją też syna, niech on się trochę zajmie. Trzymam kciuki, żeby wszystko szło w dobrym kierunku!!!!! A Wy odpoczywajcie i niczym się nie martwcie!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tere fere a co to za wizytę masz dzisiaj, że tak sie boisz? chyba na test Pappa za wczesnie...???:confused: Co by to nie było, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!!!!
A ja od rana wydzwaniam do swojego szpitala. Wczoraj coś mnie tknęło i poszłam osobiście do swojej przychodni i pytam jeszcze raz pani czy aby nie mam się do nich zgłosić na wizytę do położnej, bo już mi się kończy 16 tydzień. A ona mi mówi, że u niech dopiero po 26 tyg, a teraz to do swojego szpitala jeszcze!!!!!!!!!!!!!! To samo mi powiedziała mi w piatek przez telefon, ale już o szpitalu nie dodała!!!!!!!!!!! Spróbuję się czegoś dowiedzieć w szpitalu, ale coś czuję, że może mi przeleciec ta wizyta:wściekła/y: zwariować można!!!!
Na ostatnim usg polożna kazała w 16 tygodniu iść do przychodni, w przychodni, że do szpitala...a ty bądź mądra i ciekawe gdzie mam się zgłosić????:angry:

Fenk ju wery mocz :-) odpowiedz mi z tymi górami bo mnie mierzi:-D
juz ci napisalam.

Muma trzymaj sie kobieto i olej "pewne" sprawy:tak:

Katiuszka a to nie tak, ze ok 20tc powinnas miec polowkowe? 16tc to chyba za wczesnie... jesli system angielski jest jak wloski lub podobny to masz tak jak ja usg, mniej wiecej i ja mam polowkowe miedzy 20 a 22tc

Lopop a ty masz wykres, zebysmy mogly podgladnac??:-p

Katiuszka No mam USG genet, test mam 11 września. Już mam rozstrój żołądka i sraczkę. Fenks.
Nic się nie martw!!!! będzie dobrze...będzie dobrze...będzie dobrze!!!!!! a ten test to przekleństwo...ale z drugiej strony nie robić i nie wiedzeć...:confused: powiem, że już sama nie wiem...chyba jednak robić, ale mieć świadomość, że to jest TYLKO statystyka i w razie niedobrych wyników nie wpadać w czarną rozpacz. Dawaj znać zaraz jak wrócisz!!! o której masz tą wizytę?

A ja obdzwoniłam przychodnię, szpital i dalej nic. Jedni mówią, ze do szpitala, w szpitalu mówią, ze DEFINITYWNIE w przychodni...a ja to pierdo....ę nigdzie nie idę!!! I tak niedługo będę miała echo serca, w 20 tygodniu czyli 20 września usg połówkowe, może wtedy ktoś mi powie konkretnie. A nie orientujecie się może co się odbywa na takiej wizycie w 16 tygodniu? ale pewnie to i tak będzie inaczej niż tutaj:wściekła/y: W mojej karcie pisze, że to jest rutynowe badanie krwi i ciśnienie, to jak to opuszczę to może nic się nie stanie??? ehhhhh.....

Dzięki katiuszka, dam znać, dr przesunął wizytę na wcześniej, więc zaraz jak wrócę to napiszę. Szczerze, to wcześniej nie wiedziałam, że ten test jest tylko jakąś statystyką, tutaj wyczytałam, ze tak jest. Przynajmniej jestem, przygotowana bo jak bym poszła zielona, a coś by wyszło nie tak, to bym się załamała.

aaronka.... heheheheheheh:-D:-D:-D dzięki, postaram się nie stresować, ale chyba tylko tak mówię, każda z nas pewnie tak to przeżywa, tylko w rodzinie mojego małża była choroba genet. i może dlatego się tak stresuje.

reklama
aaronka, Gatto jak nie miałyście takiej wizyty, to może nic się nie stanie jak ją opuszczę. Teraz moja kolezanka pyta właśnie swoją kolezankę, która jest w ciąży o co chodzi z tymi wizytami. Zwariować można...jakbym nie miała innych problemów!!!! za równy tydzień reszta wyników z amnio no i płeć...boję się, czy aby nic nie wyjdzie złego...:baffled: a o echu sreca to nawet nie wspomnę, jak tylko o tym pomysle, to mnie zaczyna mdlić...:baffled:
aaronka jeszcze się nie ważyłam, jem już prawie normalnie, to powoli powinnam przytyć:tak:no zobaczymy...

Do góry