Azorek wy to macie przejścia z tą pracą
Mimi zjadłabym te gołąbki
The white one trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że mała wędrowniczka trochę odpuści i da mamie odpocząć.
Debi a ja myślę, że paciorkowiec nie powinien być wskazaniem to cc, bo cc niestety niesie ze sobą dużo większe ryzyko komplikacji.
Malinowa P. to cię synuś ułożył do snu
&&& za totka, po co jedynka, szóstka od razu!
Maleństwo && za bezproblemową przeprowadzkę.
Mama u mnie posłuch Lubego taki sam

gadam do niego i gadam, tłumaczę, a on dalej nie odróżnia podpaski od podkładu. na Mariankę jest przeznaczona jedna komoda, a on nadal nie wie gdzie co jest! myślałam, że ogarnięcie 5 szuflad nie jest najtrudniejszą rzeczą na świecie, a jednak...
Pasja witaj! ;-) trzymam kciuki żeby ta ciąża była bezproblemowa &&&
Misza co do tych zamykanych kuwet to moje niestety nie tolerują. może trzeba od małego przyzwyczajać, a ja po prostu na to nie wpadłam.
a problem wiecznie rozsypanego żwirku rozwiązaliśmy tak ;-) (stoi na pralce, nad kuwetą)
Philips - MiniVac Odkurzacz ręczny Wet & Dry 4,8 V - FC6142/01 - Odkurzacz ręczny - Odkurzacze - Gospodarstwo domowe
Nikamo odpoczywaj, żeby brzuszek się nie stawiał i skurcze nie męczyły.
ja piję 3 herbatkę malinową ze syropem malinowym (bardziej malinowo się nie da) i walczę z sennością, bo wiem, że jak się teraz położę to o 7 będzie pobudka, a wtedy nic w domu robić nie będę żeby Lubego nie budzić więc będę leżeć i się złościć. tak więc do 23 zamierzam czuwać. Marianka pobiła dziś rekord czkawek- właśnie jesteśmy w trakcie ósmej!