azorek84
mama Amelii 2009
prasujesz firanki??Wyprasuję tylko firankę i ewentualnie powieszę, no i rozwieszę maleńkie pranie na tarasie.
no to ja jestem mega leniwa wieszam mokre zaraz po praniu (piore w pralce z lenistwa oczywiscie) i sa proste nie wygniecione a jak mam jakas z szafy wyjac i zawiesic to psikam woda z plynem zeby ladnie pachnialo i tez wieszam wilgotne to sie same prostuja
ehhh szlag mnie trafial juz wreszcie pogonilam meza z mloda z domu-do fryzjera bo mlodej juz sie na lepetynie kask zrobil i czas grzywke podciac. a te jego porzadki toa takie sprzątanie/pokazywanie to ja rozumiem![]()

przez 4h ogarnial swoje narzedzia ktore byly porozwalane w 5 roznych pudlach torbach i po calym domu pod lozkiem w szafie w schowku
ah no i 20 min poswiecil zeby amelki spacerowke zlozyc do pudla i zdjac kola
ehh z facetami i ich sprzataniem....to sie przyda a to tez a to zeostawie bo ...no i wywalil az jeden walek do malowania i az jeden stary kabel antenowy
bo wszystko sie jeszcze przyda a mnie sie pytal czemu nie wywale czegos tam tylko zosatwaiam;-)
usiadlam z herbatka---uwaga uwaga znienawidzona przeze mnie bawarka

chwile odsapne w ciszy i pozbieram reszte gratow i upchne gdzie trzeba

. Jak dziecko uleje albo mi siknie przy przewijaniu. Nie wiem czy brac od razu wiecej bo one sa male czy niech mi R dowiezie
Ale jak wszyscy potem ćwiczyliśmy, to już nie było tak źle.