klaczek2004
Fanka BB :)
Witam i ja o poranku. Ja dziś dzień zaczynam od bloku czekoladowego. Śnił mi się całą noc, więc jak tylko otworzyłam oczy, to poleciałam po kawałek do lodówki
Zdrowe to moje śniadanko nie było, ale cóż, jeszcze trochę i przy karmieniu ani kakao, ani czekolada nie są wskazane.
Zdrowe to moje śniadanko nie było, ale cóż, jeszcze trochę i przy karmieniu ani kakao, ani czekolada nie są wskazane.
ale moje dziecko samo zdecydowalo kiedy wyjdzie, no i dobrze. A smakuje nawet niezle, tylko ze ja teraz nie potrzebuje podobnie jak Sonka i Mina bo mnie tez czeka cc.

u nas nic nie mowia zadnych zakazow nie daja kaza tylko ostroznie z wzdymajacymi straczkowymi czy kapusta lub grzybami ale o kakao czy czekoladzie ani slowa nie slyszalam. tu ogolnie mowia zeby jesc wszytko tylko z umiarem i prowadzic taki mini dzienniczek co sie jadlo danego dnia zeby pozniej moc szybciej wyeliminowac cos z diety jesli bobo ma np alergie
i muszę to ogarnąć i jeszcze na obiad zażyczyli sobie barszcz ukraiński,tak więc biorę się do roboty,miłego dnia Wam życzę:-)