reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
Sicil no wlasnie staram sie uwazac na falbanki...moze mu za luzno zapinam bo przewijam przed jedzeniem a potem wiadomo brzuszek sie napelnia wiec mu za wczasu na noc troche luzniej zapinam..moze w tym tkwi szkopuł ??!!

A teraz uwaga .... czekam juz troche na okres i czekam i zrobilam test bardziej dla jaj i co mam maly cien .... naraziwe o tym nie mysle,bo w przypadku pierwszej ciazy krecha tyle po okresie byla bardzo ciemna...wiec zobaczymy co z tego wyniknie narazie nie mowie nawet mezowi ...:p Co prawda faktycznie nie zabezpieczalismy się, ale nie szalelismy tez... no i karmie piersia... moze cos sie tam zaczopowalo :)

Ostatnia edycja:
reklama
no ale z drugiej strony chyba jeszcze nie musi byc calkiem regularny okres po porodzie nie? moze jakas obsuwa...bardziej ku temu bym sie sklaniala ;))

Poza tym moze sie jeszcze troche hcg utrzymywac po takim czasie w organizmie jakies pozostalosci po ciazy ?? moze stad ten cien ??

Chcialam drugiego bąbla, ale dopiero za rok sie starać...wątpie aby coś z tego było...ale jak będzie to też damy rade ;) Chcialabym tylko tym razem dluuuugo pracowac bo brakuje mi "pracowania"

EDIT !!! - ZROBIŁAM DRUGI TESCIOR I WYSZEDŁ NEGAT. :)) JESZCZE ZROBIE JUTRO ALE RACZEJ JEST SPOKO ;P

Ostatnia edycja:
Dorota - nie wiem czy po takim czasie HCG się jeszcze utrzymuje... Może test był błędny i jakaś reakcja się w nim zrobiła? nie wiem :) to trzymam kciuki, żeby jeszcze nie teraz ;) Chociaż moja koleżanka ma różnicę roku, i jest super zadowolona, bo odkąd młodszy nauczył się siedzieć, ma ich obydwoje z głowy, a jak się nauczył chodzić, to już w ogóle jakby dzieci nie miała poza dzikimi harcami i hałasem - ale nie ma marudzenia, płaczów, wiszenia na nogach, na rękach - mają siebie i są super zżyci :)

witam :-)
xdorota ale nam fundujesz wrażenia o poranku ;-)

u nas nocka jak zwykle czyli pobudka koło 7 :happy2: ciekawa jeste, jak długo będziemy się tym cieszyć :blink: a może Misia po mamusi będzie takim śpioszkiem...

kochane powiedzcie czy wy wszystkie macie książki tracy hogg? bo ja chyba jakaś zacofana jestem i tylko tutaj trafiam na jakieś odniesienia do niej jak coś napiszecie :zawstydzona/y: skąd to macie???

witam :-)
xdorota ale nam fundujesz wrażenia o poranku ;-)

u nas nocka jak zwykle czyli pobudka koło 7 :happy2: ciekawa jeste, jak długo będziemy się tym cieszyć :blink: a może Misia po mamusi będzie takim śpioszkiem...

kochane powiedzcie czy wy wszystkie macie książki tracy hogg? bo ja chyba jakaś zacofana jestem i tylko tutaj trafiam na jakieś odniesienia do niej jak coś napiszecie :zawstydzona/y: skąd to macie???
Kasia wyslij mi maila na pw to Ci wysle ksiazke

alescie mnie oswiecily z tymi kaszkami :szok: dzieki, bo pewnie mojemu bym zgotowala zastoj w kuperku ze hoho, a tak to nie narzekamy i 3x dziennie wystawiam woreczki, maz sie smieje, ze caly dom zaminowany na zewnatrz hihhii

ja tu tarasuje malego a nad glowa mi helikopter lata, jejku, tak nisko, ze sie przeleklam, ze jaki nalot zbrojny :baffled:
stanowczo za blisko drugiego kontynentu tu jestem :dry:

Hej porannie
xdorota podnioslas poprzeczkę na poranne newsy ;-)

Z tymi pampkami w nocy to mamy to samo. Tzn pierwszy ok 2 od kąpieli jest prawie suchy. Następny za to ok 5 już "nabombowany" :p Może nasze maluchy w tych godzinach więcej sikaja po prostu:-)

Poszłam spać przed 2 już po pierwszym karmieniu i jestem nieprzytomna. Jeszcze po karmieniu ok 5 Gosia tak usypiala na chwilę i jakby nie mogła odbić czegoś już się bałam że będzie pawiowac. I tak parę razy aż do 8. Teraz wstalysmy już na dobre.
Idę na kawę:-) i resztkę szarlotki :p

Dziś idziemy do chirurga znów pewnie będzie plaster:-( wczoraj z tej okazji dluzsza kąpiel plus pływające żółte kaczuchy ;-) Dziś pewnie wacik na przewijaku :-(
Wizyta na 17 dam znać później:-)

W sobotę jedziemy do Pruszkowa oglądać mieszkania na wynajem. Trzymajcie kciuki please :-) Za fajne lokum i podróż bo to pierwsza taka dluga dla Gosi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sicilpol - kocham helikoptery i samoloty :D

Ty mieszkasz na Sycylii? (tak wywnioskowałam z nicku ;) ) O który za bliski kontynent Ci chodzi?? ;)

Wiecie co mam złote dzieci, Szymek sobie włączył "Auta", Monika zjadła i w spokoju robi kupsztala, zaraz idziemy do sklepu i na spacer, ale pogoda dziś nie teges, boję się, że będzie padać... Muszę jej kupić jakiś dresik na jesień, dziś "tylko"18 stopni ma być, jest póki co 16...

Do góry