to sie porobilo
chyba ten okres dla dzieciaczkow taki felerny jest bo moj tez marudny jak nie wiem
Kasiu dasz rade bo masz dla kogo walczyc !!
Mlodak a juz myslalam ze dalas mi nadzieje z tym ulewaniem bo moj zboj tez ulewa ostatnio bardzo i bede lekarki pytac w srode co z tym
Josie tam w tej ksiazce pisali ze jak jest tak ze dziecie znowu placze po kilku dniach przy zasypianiu samemu to trzeba wszystko od nowa, one maja krotkotrwala pamiec

a co do przebudzania znowu to moze jest jakis powod inny ze wstaje?? czy ewidentnie cmoka i szuka jedzenia? bo moj jak np o trzeciej cos jeczy to jak pojde to czasami jest odkryty i jak przykryje spi dalej, albo smoka wloze do buziolka, teraz juz sie nie przebudza raczej, czasami zdarzalo mu sie tez kolo 5 ale teraz to juz tylko 6:15/6:30, nie wiem jak karmisz go na wieczor ale moze sprobuj metoda tracy hogg ona tam pisze zeby na wieczor czesciej czyli np ok 18:30 a potem 20:30 tuz przed spaniem , i to pomaga na dluzsze spanie u nas wlasnie tak zaczelo sie wydluzanie spania az do ponad 9 godzin
Klusia a jak Nadinka placze ? to jest tak ze budzi sie i placze od razu tak straaaasznie? czy np przebudzi sie i dopiero po chwili pojekuje a potem placze ? jesli to pierwsze to pewnie brzusio, jesli to drugie to bidulka zasnac nie moze, bo moj tak ma czesto w dzien jak sie wybudzi po ok 40 minutach to jest jeczenie ryk i juz nie zasnie... przysnie obudzi sie i ryk i tak do momentu az butli nie dostanie (ale to jak go klade inaczej niz w chuscie), pokaslywanie moze byc od tego ze sobie od placzu gardelko podraznila, jesli by cos bylo powinien byc jeszcze katarek
Pamka moze sobie dzidzia purta i sie usmiecha w koncu najlepiej to sie robi na brzuszku malemu dzieciatku

a on mysli ze taki super tato
Rysica dla mnie ogromna roznica

ja tez jestem ciekawa jakie bedzie moj mial oczy ;D o wciaz ma grafitowe, maz ma braz ja zielony, jedyne co widac ze ma identyczne obwodki jak ja na teczowce