reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

witam październikowe mamy! :-) Także nią zostanę, już 15.10 poprzez cc. Dopiero co odkryłam to forum i będę je powoli poznawała.
Ostatnio kilogramami pożeram naleśniki z nutellą:-D co drugi dzień musi być naleśnik i nie ma przebacz.
Nasza malutka także ma czkawkę zwłaszcza jak mam zamiar iść spać a wtedy trzeba włączyć tv i przezucac programy z kanału na kanał.

Co do różowych ubranek, to ja także nie mam ich za dużo. Najwięcej mam zielonego w wyprawce :happy:

reklama
a teraz rozpusta
zapraszam na kawusię i pleśniaka.. mniam. już wszamałam kawałek:tak:
DSC_0130.jpg DSC_0129.jpg
smacznego życzę

a teraz rozpusta
zapraszam na kawusię i pleśniaka.. mniam. już wszamałam kawałek:tak:
Zobacz załącznik 500535 Zobacz załącznik 500536
smacznego życzę

Mina29, tą kawusię to Ci daruję bo jutro idę do szwagierki wypróbować jej nowy zakup-ekspres do kawy, ale tego pleśniaka to NIEEEE (na diecie jestem cukrzycowej a łasuch ze mnie straszny...)

Ogólnie to nie nadążam z odczytywaniem wiadomości tak szybko się rozpakowujecie... Aż się przestraszyłam że torba nie spakowana, ale co ma być to będzie, więc jeszcze tydzień się wstrzymam :rofl2:

Mina29 w normalnym stanie max 1 naleśnik z nutellą i to okazyjnie, może raz do roku :) No ale cóż poradzić, mała głodomorrra się domaga to trzeba:-) nie wybaczę Ci tej kawy!!

Podziwiam Wasz dzisiejszy przypływ energii, ja dla odmiany mam dziś słabszy dzień:-( Niby spałam normalnie, ale wstałam nienormalnie zmęczona i ledwo się dziś ruszam:confused2:

debi, wydaje Ci się tylko, bo wcześniej nie miałaś na to czasu. Jak się sensownie rozłoży i rozplanuje, to wszystko się zdąży, a kobieta w ciąży to najczęściej straszny łasuch i pieczenie staje się priorytetem;-)

Malinowa,
ja tam zawsze zmarźlak byłam, ale w ciąży też mi nienormalnie ciepło cały czas, niezależnie od pogody śmigam w klapkach.
Zakupy ubraniowe robisz? Ja nie mam odwagi, nic więcej ciążowego nie chcę, a zwykłych nie kupuję, bo nie wiem jaki rozmiar mnie czeka po porodzie...

badaba, ja też jestem słodkożerna:-) a torbą się tak nie przejmuj, z suwaczka wynika że masz więcej czasu niż większość tu na forum, więc spokojnie zdążysz, tak jak i esi.

Elutka, moja córcia czka przynajmniej 2 razy dziennie:tak:

esi,
gratuluję nowej fryzury, super że jesteś zadowolona.

nikamo, Mama, wy poważnie z tymi oknami? Moje czekają na jakiś wolne dopołudnie męża:rofl2:

Paulina, witaj! A naleśniki z nutellą też mi się zdarzają, ulubiony zestaw to naleśniki z bananem i nutellą, polecam!

erde poważnie:) :) Umyłam wszystkie okna (no miałam pomocnika Michaś pomagał mi że ho ho ) . Poukładałm w szafkach Misia i Amelki ,zrobiłam placki ziemniaczane i pyszny kompocik z jabłek i winogron i wreszcie moge Sobie usiąśc.

Jeszcze dobra wiadomosc. M dostał wreszcie zlecenie wieć za tydzień do pracy jedzie .Muszę urodzić w tym tygodniu (nie wiem jak to zrobic) bo potem zostane sama i M bedzie tylko na weekendy przyjeżdzał ale nic to ważne że praca jest:) :)

Paulina witaj ,co do naleśników z nutella to nie jadłąm nigdy>

Mina mniam mniam ale bym wciągnęła tego pleśniaka. Możesz mi napisać przepis? nigdy go nie robilam a tak smakowicie wygląda.

erde ja też mam dziś słabszy dzień, spać nie mogłam bo plecy i żebra mnie bolały a teraz leżę. A z tymi bananami na pewno niebawem spróbuję !! :-)

nikamo spróbuj, moim zdaniem są niesamowite!! Naleśniki smaruje nie dużą ilością nutelli, czasem przesadzę ale też zjem :-D

Ale i tak tylko +6kg mam więc nie jest dużo patrząc na ilość wchłanianych naleśników... :-):-)

reklama
elutka ja pomyslalam ze smazyc nie mozesz:sorry:kisiel ciazowy no kisiel jak nic:confused2: ja wspolczuje kazdej co am cukrzyce w ciazy bo ja nie umiem sie pohamowac jak mam na cos ochote:zawstydzona/y: lakomczuch ze mnie na codzien i w ciazy sobie tez niczego nie odmawiam raczej dla tego ciesze sie ze mnie to ominelo:tak: to moze nie rob tych nalesnikow bo bedzie bardzo kusilo:zawstydzona/y:

za późno...właśnie się robią:) jeden myślę mi nie zaszkodzi:)

Tak na marginesie...strasznie nam się tu pogoda w tym Krk zepsuła :/
szaro, buro i ponuro...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry