Azotrek jesli chodzi o taki 'emergency' w wizytach u lekarza - to jak cos sie dzieje nie tak to przychodnia jest od 9tej rano otwarta i jest taka 'walk in clinic' ze przychodzi sie i zostaje przyjetym - bez dzwonienia ani nic - wiec dzis sobie budzik nastawilam i pojechalam po prostu - wczoraj nie bylabym i tak w stanie wstac tak wczesnie bo duzo gorzej sie czulam i nieprzytomna bylam.
emotion olejek rycynowy znam ze slyszenia ale nie naleze do osob ktore sobie funduja takie zabiegi przed porodem i tak jest mi ciezko juz na koncowce wiec za olejek rycynowy podziekuje pieknie
btw. jak działa ten osławiony olejek rycynowy? nie slyszalam nic o nim
Majeczka wlasnie dziala - przeczyszczajaco - a ruchy jelit podobno wywoluja skurcze itd. Tutaj [w irlandii] bylo to bardzo popularne

Hehe
Azorek ja slyszalam tez o 'okladach' z olejku, cos ze smaruje sie brzuch i goracym recznikiem przyklada - z tego co mniej wiecej pamietam - ale nie dokladnie juz
emotion, Szymek miał meszek na plecach jak się urodził, Dorotka też Łyse nie są, ale burzy włosów też nie mają, a ja miałam taką zgagę pod koniec tej ciąży, że wymiotowałam
Moze mi sie tez maly wlochacz urodzi
...Ale już takie szpony miałam i odrosty lakieru że nie wytrzymałam. Obcięłam, i pomalowałam znowu, kolejny taki zabieg już po rozpakowaniu
heh jak proste rzeczy moga latwo sie trudne stac

Moja siostra miala taki bebech ze od 6stego miesiaca juz nie mogla skarpetek ubrac

Ja poki co ciezko - bo ciezko daje rade. A na depilacje nog sie zapisze do kosmetyczki na po niedzieli - probowalam wczoraj ale jakos nie idzie - jakos mi sie wydaje ze wlosy mi sie nie lepia do plastrow

-- Moze to dlatego ze nie wygodnie i nie ma tak naprawde jak dokladnie tego 'zalatwic
....Zwykle aż mój mąż przychodzi do łazienki zaniepokojony co ja tam tak sapię i czy mi nie jest przypadkiem słabo albo coś
Hehe ja mam problem teraz przy tym chorobsku moim ze mis ie zle oddycha i wogule zreszta jak sie wierce w nocy to sobie czasem sapne - a maz bidny - choc juz spi z godzine jak mnie taka sapiaca uslyszy to sie zrywa i pyta "co rodzisz juz? Zaczely sie skurcze? Jedziemy do szpitala"

Bo mysli ze 'sapie' przy skurczach - sie naoogladal filmow
emotion jak tam samopoczucie? Udało się przespać normalnie noc?
Dzieki
esi
Dzis juz lepiej - nie bylo wymiotow przynajmniej - zaStapione zostaly co prawda wstawaniem do WC czestszym ale juz wolalam to

Bo juz raczej przywyklam
Bylam dzis u lekarza - i mam jakas infekcje bakteryna czy wirusowa - cos takiego - i mam brac paracetamol - i do soboty powinnam poczuc sie lepiej - wymioty moga byc spowodowane infekcja - albo tym ze dziecko naciska na wnetrznosci - tak samo jak i zgaaga. Wiele wiecej sie nie dowiedzialam w sumie ://
Ogolnie dzien przeplatany caly dzis znowu - jak wyszlam o 9 z domu to tylko wskoczylam na godzinke obioad ugotowac o 14, a tak to dopiero godzinke temu, moze poltora wrocilam

I tak w sumie codziennie mam

Siedze u siostry albo u kolezanki [co urodzila w polowie sierpnia] Albo sama noiewiem juz gdzie mnie tak wcina ze nigdy w domu nie ma