reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

a to Wy się kąpiecie dziewczyny ? głupio brzmi to pytanie :-D chodzi mi o to, że ja np. prysznice tylko biorę, bo w kąpieli to muszę mieć taki wrzątek prawie że bo inaczej mi pizga :-p ale jak tak czytam o takiej kąpieli w emolientach to aż mi się zachciało

ja sie kąpię :p hehe tzn. tak po brode to sie w wannie jeszcze nie kąpałam w ciaży wole nie bo ja tez wrzątek musze miec :p ale jak mam stać pod prysznicem to jednak wole sobie do wanny nalać z 10 cm wody i sie myje :p bo ostatnio na prawde wole siedziec niz na stojąco sie myc :p

reklama
Karenka - w sumie ogórek to owoc - to czemu nie:-D. ja jak robię domowe soczki to daje ogórek i seler naciowy do tych owocowych. A najfajniejsze połączenie jakie mi kiedyś wyszo to jarmuż, trochę koperku, jabłka i truskawki:-)

a to Wy się kąpiecie dziewczyny ? głupio brzmi to pytanie :-D chodzi mi o to, że ja np. prysznice tylko biorę, bo w kąpieli to muszę mieć taki wrzątek prawie że bo inaczej mi pizga :-p ale jak tak czytam o takiej kąpieli w emolientach to aż mi się zachciało

ja się kąpię.
i lubię ciepłą wode ;-)

Ja się póki co kąpie ale jak brzuch zacznie przeszkadzać to będzie prysznic:-p a emolienty też są pod prysznic miałam wybór:cool2:

A kąpiele też lubię ciepłe ale przecież żadna nie kąpie się we wrzątku więc luzzz:cool2::tak:

cytrusik, ja się kąpię, ale raz na jakiś czas, a tak to prysznic, bo na szybko, jak wejdę do wanny to na dłużej, w pierwszej ciąży więcej się kąpałam, uwielbiam wrzątek, dla mnie idealny, a jak mój R ma wejść to kwiczy, że gorąc, ale teraz jak się kąpię to trochę chłodniejszą wodę leje :tak:

piszecie o różnych połączeniach smakowych, ja placki ziemniaczane jem albo z cukrem, albo z pieprzem, różnie, zależy od dnia, ale np., omleta uwielbiam z ketchupem, a Amelcia ma to po mnie, owszem zjem czasem z dżemem, ale np., omlecik z żółtym serem i ketchupem...mniam :-p

Karenka, ogórek z miodem, nawet nie pomyślała bym o takim połączeniu :tak:

bylam u dermatologa.... i mam opryszczke na ramieniu :szok: slabo?
mam masc do smarowania i za 3dni do kontroli
...mam sie nie martwic i nie czytac zadnych rewelacji w necie :no:

ktoras z pan miala opryszczke w ciazy? tę klasyczna, na ustach? bo ja taka wlasnie mam tylko ze na ramieniu ...ehhhhh

to może też się skuszę na kąpiel jak tak piszecie, ale dla mnie 10cm głębokości i letnia woda to nic przyjemnego :-p heheh mój też zawsze kwiczał jak sobie wspólne kąpiele robiliśmy :-D

no z tymi smakami to jest odjazd, a ja kiedyś zrobiłam jajecznicę z ogórkiem kiszonym i byłam nią zachwycona :sorry: mój D parę miesięcy później przypadkiem o niej wspomniał że nie chciał mi robić przykrości, więc nic nie mówił i zjadł ale to niezbyt fortunne połączenie :sorry:

ale wiecie co, kojarzy mi się coś takiego co jadła kiedyś moja mam z siostrą, ja się brzydziłam spróbować, a teraz mi strasznie po głowie chodzi, może kojarzycie.. kasza jaglana+suszone śliwki+bita śmietana, normalnie bym wchłonęła :cool2:

opryszczka na ramieniu, o rany.. a to swędzi Notka? piecze czy coś?

cytrusik, ciut swedzi ale mniej niz ukaszenie przez komara... od czasu do czasu tylko
niezle miejsce na opryszczke, co?!
pierwszy raz słyszę, nieźle :szok: dobrze, że nic poważniejszego :tak:

cytrusik, nie jadłam nigdy czegoś takiego, ale wczoraj miałam mega ochotę na tartę z wiśniami i wogóle wiśnie za mną chodzą :zawstydzona/y:

reklama
ooo wiśnie też :-D ja ostatnio miałam mega smaka na przesłodki czekoladowy tort z kremem czekoladowym nie inaczej i z wiśniami przekwaśnymi, pychota heheh
na szczęście wyobraźnia nie dostarcza kalorii :-p

o rany, ja to bym pewnie nawet nie zauważyła skoro ledwo swędzi i bym tak z opryszczką chodziła.. :sorry:

Do góry