reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

No właśnie, czemu Cię tam nie ma, hę? :eek:

A ja nie oglądam tych zdjęć, no way! :crazy:

edek: co do spania w staniku i wkładek, to ja nie używam (matko, nie zasnęłabym w staniku!). Jak coś mi się "uleje" ;) to zmieniam koszulkę i już.

oj...ja to bym się zalała chyba. Może teraz już nie aż tak, ale wcześniej to na pewno.

A ja sobie spróbuję wkładek, które polecacie.

reklama
Hejka
moja mała już śpiocha

Wiecie czego najbardziej nie lubię w karmieniu piersią? Noszenia staników do karmienia

Oj, ja też :tak:

Iwon to powinnaś się cieszyć, ja z Hippa dostałam dwie saszetki mleczka i tyle więc ty w porównaniu ze mną dostałaś mega pakę ;-)

Ja też dziś dałam pierwszy raz marcheweczkę i zareagowała na nią pluciem. Nie wiem czy łyżeczkę zjadła, a jakie kwaśne minki robiła, szkoda że nie mam aparatu takiego co robi szybciutko zdjęcia bo mam taki zwykły który nie uwiecznił tych minek a bardzo żałuję. No nic jutro zrobię podejście numer 2 :tak:

Rysica super że Eska Rock przyzwyczaiła się do waszej obecności widać że dacie się lubić :-)

Aga sorki ale ja tego nie bedę oglądała bo mi się będą śniły w nocy te obrazy

Nie wiem czemu tak szybciutko chcecie pozbywać się smoczusia ja jeszcze tego nie zamierzam robić a podaję jej tylko do zasypania

Veritka gratuluję pierwszego ząbka oraz sorki nie pamiętam której "prawie ząbka".

Addiena podziwiam

Josie powodzonka w usypianiu małego w dzień

To tyle zapamiętałam, idę myju myju i spać, dobrej nocki

Rysica, chyba Maćku jako moderator ma taką możliwość?

Ja myślę, że wszystkie które tutaj są mogą już być spokojnie na zamkniętym :sorry:

No ja właśnie nie oglądam, bo chcę się wyspać dzisiaj ;)

Waris miałaś nic nie dawać małej, tylko mleczko :-p

Rysica nikt Cie nie zaprosi sama musisz podanie napisać;-) Jak masz słabe nerwy to może sobie daruj albo poczekaj do rana z oglądaniem tego

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D
znajdziemy wspólnie kogoś innego do obgadywania ;P
napiszę do Maćku podanie ;) ma ktoś wzór podania ?? :-p

a co do zdjęć - rano nie obejrzę, żeby Szymek przez przypadek nie zobaczył... chyba sobie daruję ;)
Chociaż "Kości" oglądam bez problemu... ciężki orzech do zgryzienia ;P

Do góry