reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

dziweczyny czy na chrzest musze kupowac jakas szate?? bo mi cos tesciowa dzis mowila ze szata musi byc? :confused:

tak jest! :-) u nas jest tak, że szatkę kupuje chrzestna a świecę chrzestny.

Munka a chciałoby Ci się spotkać jutro w ramach rozrywki z całkiem zabawną osobą ? (to ja) :p
jeśli tak to zaproponuj jakieś miejsce albo zapraszam do mnie na ursus:-) ja się jeszcze poruszam po mieście niezbornie więc byłoby super gdybyś przyjechała:-) jest tu płac zabaw itp.

hmm..ursus, no to kawałek mam. A gdzie dokładnie? (napisz może na priv). Tylko ja nie jestem z tych, które karmią publicznie więc jak coś to wbiję Ci się na chatę, żeby nakarmić:-D Kurcze, szkoda, że w moim aucie nie mogę wyłączyć z przodu poduszki powietrznej, to bym autem przyjechała.

Spoko, spoko - jutro każda, która oglądała foty zdaje relacje ze swoich snów:-D

reklama
Ranking wkładek wg mnie:
medela
lansinoh

i dlugo nic :))

ale przetestuje NUK skoro chwalicie.

carla- a gdzies Ty sie znowu zapodziala??? hop, hop

Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.

A i Was na pewno nie zostawię na fb czasami coś napiszę, ale zdecydowanie wolę bb :)
Ja też nie mam jeszcze w planach odstawiania smoczysława :sorry:

A co do bb i fejsa - wg mnie teraz jest tu lepiej. Nie to, żebym coś do kogoś miała, ale jak n iektóre zrezygnowały z bb to łatwiej tu wszystko ogarnąć ;-)

No dobra dziewczyny , przyznam sie i zostane bohaterka czerwcowek:-D:-). Tak czytam o Waszych meżach i nocnym wstawaniu i podziale obowiazkow. Otoz ja od poczatku jestem z mala sama. Cale noce i cale dnie. Nie mieszkamy z m razem, tylko sie widuje z dzieckiem, pogada do niej, zabierze na spacer i to wszystko. Mamy skomplikowana sytuacje, ale ja tak pragnelam dziecka, ze uwierzcie ani razu nie bylo mi ciezko, nie wiem skad biore sily. Organizm i ludzka psychika jednak jest wielka zagadka.
Twardziel ;-)

Idę pooglądać fotki...

Addiena- przepraszam zapomnialam napisac w powyzszym poscie o Tobie :-( podziwiam, ze sama dajesz rade a ze zdjec widac, ze bardzo dobrze Ci to wychodzi i jednak okazuje sie, ze faceci sa zbedni w zyciu :confused2: nio chyna ze chca podniesc nam cisnienie......
Jeszcze raz uklon :tak:

Hmmm czy ma ktoras z was przepis na szybkie ciasta z sliwkami bądź z gruszkami??

Tak mnie coś naszlo.... W ogóle coś za mną chodzi a nie mogę zlokalizować co :)

reklama
Do góry