reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zróbmy tak...jutro rano zejdę do autka i zobaczę, czy mieszczę się z gondolą i stelazem w połowie bagażnika (chciałabym zabrać gondolę bo mam problem z adapterem do fotelika). Sadzę, że się uda. Najwyżej jeden wózek będziemy ciągnęły na samochodem ;-) a na serio - dam znać jutro, co i jak. Coś wymyślę :)
Dobrej nocy!

edek: a MsMickey też na pewno będzie? bo dziś chyba nie pisała w tej sprawie, wiec może niepotrzebnie będziemy jechały aż na ursus ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Zróbmy tak...jutro rano zejdę do autka i zobaczę, czy mieszczę się z gondolą i stelazem w połowie bagażnika (chciałabym zabrać gondolę bo mam problem z adapterem do fotelika). Sadzę, że się uda. Najwyżej jeden wózek będziemy ciągnęły na samochodem ;-) a na serio - dam znać jutro, co i jak. Coś wymyślę :)
Dobrej nocy!

Oki:-)

Dobranoc

Waris tak ja wklejalam krzeselko ze stoliczkiem. Mnie sie bardzo podoba i sprawdzone przez kilka kolezanek dlatego to sobie zazyczylam. Tyle ze po dzisiejszej akcji "umiem juz wyjsc z lezaczka" to chyba do 18 roku zycia bede Szymkowi kazala siadac na podlodze, o! Dom w stylu japonskim se urzadze i problem ze spadaniem z glowy.

Sunshine - wspolczuje glupoty P.

Podobno poduszke powietrzna da sie wylaczyc w kazdym aucie. W tamtym tygodniu zadzwonilam do warsztaty samochodowego o to zapytac bo K nie chce tego u nas zrobic bo uwaza ze miejsce dziecka jest na tyle. Nie bierze pod uwage sytuacji jak jedno z nas nie bedzie moglo jechac wiec postanowilam wziac sprawy w swoje rece. No i podobno wystarczy tylko wyjac odpowiedni bezpiecznik..... szkoda tylko ze niewiele mi to mowi bo nie wiem ktory to ten wlasciwy.

coś z bb sie zieje -wkleiło mi posta o krzesełkach po raz drugi.

Macku - fajnie ze śpiworkami :) ja właśnie szukam dla młodej bo z tych co mam zaczyna wyrastać. a takie od 6 msc do 12 mam jeden na razie. I niestety czasem jak uleje to nie mam jej czym przykryć

Ostatnia edycja:
po gorącej dyskusji na innym wątku wszystkie padły :-(

dobranoc

ps ja chyba jakaś inna jestem, bo jeżdżę z młodym samochodem i mam go z tyłu w foteliku, ale on grzeczny w samochodzie , głównie śpi albo się bawi

Ostatnia edycja:
Iwon, Sunshine TULĘ.

Nie wiem czy wam już pisałam opowieść mojej kumpelki. Ma córkę i uczyli ją mówić. Wiadomo mama uczyła MAMA a tata... też MAMA. Koleżanka się trochę dziwiła ale ok, nic mężowi nie mówiła. Jak dziecko już sie nauczyło i coś potrzebowało to wołała MAMA a jej mąż cały zadowolony w nocy o północy budził koleżankę "córka CIĘ woła". :-D:-D Podobno pomysł podsunął mu jakiś uczynny kolega....

padłam. Mój maż do tej pory płacze :)

Młodak - a jaki masz samochód? Bo mój sprytny malzonek znalazł na jakims forum samochodowym schemat bezpieczników odpowiedzialnych za poszczególne sprawy i na tej podstawie wyłączył.

Macku - fajnie ze śpiworkami :) ja właśnie szukam dla młodej bo z tych co mam zaczyna wyrastać. a takie od 6 msc do 12 mam jeden na razie. I niestety czasem jak uleje to nie mam jej czym przykryć
Ja kupiłam śpiworek do wózka ;-)

ps ja chyba jakaś inna jestem, bo jeżdżę z młodym samochodem i mam go z tyłu w foteliku, ale on grzeczny w samochodzie , głównie śpi albo się bawi

Ja też tak jeżdżę :sorry2:

A jeśli chodzi o poduszkę - ja myslałam, że nie wolno tyłem fotelika stawiać jak jest air bag, a nie, że wcale...

reklama
Do góry