KANKIYA
Fanka BB :)
niezły czworokącik się zapowiada, która pierwsza?Kana
Kinkiya
Kokusia
Pyciolek
kto jeszcze ?![]()

oj tam oj tamZobaczymy co Kankiya powieże tylko łapką
![]()

mega gratulki kochana!!!!Pyciolku aż wstyd się przyznaćprawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki
do tego dużo ruchu i seksu
![]()
ale mnie zaszczyt kopnął po tylu latachno aż strach się bać
ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji
Za to bieganie w lateksach coś jej się należy
:-)

tylko jak ja będę prezesem to Was wszystkie w lateksy ubioręKinkiya jak najbardziej się nadaje....choćby nawet przez wzgląd na jej buty....toż to ona ma najlepszą aparycję![]()

za posiadanie przyjaciela, będziesz miała u mnie kochana dodatkowe względy, ile ma cmNo o tych butach pomyślałam właśnieMoje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę
Nawet mój różowy "przyjaciel" nie ma startu przy Kijka butach

jestem za!!!!Kokusiuprzez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie
![]()
ach ten Twój mężowyja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawiłAle powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała
:-)

no ba mogę być nauczycielkąKokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka![]()

Nie zgadzam się, skarbnik to raczej za biurkiem siedziwtedy butów Twych nie będzie widać
Ty i Kinkiya musicie być " na wierzchu"A ja z moimi oficerkami mogę być skarbnikiem
![]()
hahah na wierzchu

hahah boski i ten słonik , mój jakby mnie zobaczył z takim sprzętem to kazałby mi sie pewnie jeszcze za księżniczkę przebrać do łóżka hahahno w sumie masz rację
no jak na targi ze sprzętem to taki obowiązkowo musi być
http://allegro.pl/wibrator-posuwisto-rotacyjny-slonik-i2644276828.html

i taki masz Kokusiu w domku
a po co tam jest ten słonik? Na szczęscie? By się udało , czy jak?![]()

no ba:-)To jak: specjalista ds bezpieczeństwa i asekuracji?![]()
Cypryś dawaj fotę w kozakach no i pochwal się co kryje Twoje zaczarowane pudełkoa ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia?![]()